• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Ped ??

Hangi ped?

• Kotex

OY: 0 0,0%
  • Molped

• Sleepy

• Ankete Katılan
    1
ben de orkid kullananlardanım
arada bir molped de kullandığım oluyor ama
orkid gibisi yok
günlük ped bir ara kullanırdım ama zararlı olduğuna dair duyumları alınca bıraktım
sürekli çamaşır değiştirmekten başka çare yok

Tanıdığım bütün doktorlar günlük pede şiddetle karşılar. Çünkü çoğu insan yanlış kullanıyor. Fakat doğru kullanırsanız bir zararı olmuyor. Önemli nokta, pedde hafif bir nemlenme veya ıslaklık bile olsa hemen değiştirmek gerekiyor. Mantar yapan pedin kendisi değil, ıslaklık. Banyodan ve tuvaletten sonra vajinal bölgeyi çok iyi kurulamak gerekiyor.
Ben günlük ped senelerdir kullanıyorum. Mantar veya enfeksiyon asla olmadı. Markaya gelince orkidin kendisi de orkid yaprak ped de çok kötü. Feci hatta. Ben canleydi'nin pedlerini kullanıyorum ve öneriyorum soranlara. Ayrıca bim de satılan scarlett de çok kaliteli ve ekonomik bence...

kotex kullanıyorum,molpedin günlük pedini de yıllardır her gün kullanıyorum.bi sıkıntım olmadı.

günlük molped.

ama yıllardır regl döneminde parama kıyamadığımdan en ucuzunu alır gelirdim. arkadaşım nir kere kotex verdi al dene dedi ikinci gün tahriş olurdu cildim. kotexi bir kullandım bir daha vazgeçemedim doğumda bil ekulllandım asla sızdırmıyor

orkid kendini her ne kadar geliştirsede hala naylonumsu bi dokusu var,ama kotex böyle değil.orkid pişik yapıyo,haşır huşur oluyorum.ama kotexde böyle bi durum söz konusu değil.günlük pedide çok güzel.

ben normal ped olarak kotex kullanıyorum. digerleri pişik yapıyo, ve naylon gibi arka kısımları ses çıkarıyo :) kotex gerçekten pamuk gşbş, hiç rahatsız etmiyo. Günlük ped olarak da yine kotex in %100 pamuk yüzeylisini kullanıyroum ama sürekli değil tabi. Sadece adetimin son günlerinde çok azaldığında kullanıorum boşuna koca pedle dolaşmıyım diye ve çok sık değiştiriyorum,onun dışında normal günlerde kullanmıorum, doktorum yasaklamıştı mantar vs eğilimim olduğu için...aklınızda olsun...

orkid hakkaten cok ses cıkartıyor haşır huşur:) kotex kullanmıstım hiç memnun kalmadım bugun bakalım joly gece ve rozi uzun aldımm bakalım nasıllar mıs bide bunları deneyelim he he:enbuyukkk:

ben de orkid ultra comfort kullanıyorum. pamuksu oluyuo üst kısmı normalleri kaşıntı yapıyo ve çok ses çıkarıyo ama comfortlar çok iyi.

evet ya yazın orkid çok hışırtı yapıo onun sesini kesmek için boxer falan gymek gerekiyo :S bi de üst yüzeyi naylon oldğu için kaşntı yapıo 5-6 gün kapalı kalıyo sonuçta pedlerle. ben molped kullanıyorum normal boyda. günlük pedde de molpedin sarı çiçeklisini kullanıyorum. evet doktor bana da demşşti parfümlü ped kullanma die ama napym çok rahatsz oluyorum kokuddan ve ıslaklıktan

Ben de scarlet kullanıyorum ve her zaman gece olanını kullanırım bir kazayla karşılaşmadım şimdiye kadar. Çarşaf gibi uzun, gayet de rahat... :jeyyar: :jeyyar:

bende molped kullanıyorum onu alana kadar denemediğim kalmamıştı ama en sonunda buldum. Orkid çok tahriş ediyor ve sıkınto yaratıyor bende ama molped var ile yok arası en yoğun zamanlarımda bile rahat oluyorum ve hiç gece ürününü de kullanmadım normalini kullanıyorum ve oldukça memnunum..

evylady kullanıyordum çok memnundum hamilelikte malum hiç kullanmadım.şimdi yenisi çıkmış.çok mükemmel bence, sadece reklamı yapılmıyor.orkidden molpedden çok çok daha iyi deneyin mutlaka hak vereceksiniz.çok rahat çok ince ve ses yapmıyor.

evylady kullanıyordum çok memnundum hamilelikte malum hiç kullanmadım.şimdi yenisi çıkmış.çok mükemmel bence, sadece reklamı yapılmıyor.orkidden molpedden çok çok daha iyi deneyin mutlaka hak vereceksiniz.çok rahat çok ince ve ses yapmıyor.

bak bunu bilmiyodum, denemek lazım o zaman :) teşekkürler ilkbur2001 :)

orkidin yanlarındakı madde her neyse bacaklarımı sürtünmeden dolayı yara yapıyor kotex daha yumuşak yara yapmıyor mantarda yapmıyor gecesi sızıntı yapmıyor sızıntı yapıyor diyen arkadaşlar doğru seçim yapamamışlardır

Back