• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Ped ??

Hangi ped?

• Kotex

OY: 0 0,0%
  • Molped

• Sleepy

• Ankete Katılan
    1
valla bimden şaşmam hem günlük ped de hem regl döneminde scarlette den vazgeçmem bi kere indirimde die molped aldım anam bitene kadar yandım tutuşştum kaşıntıdan öldüm öldüm yaşasın bim hem kalite hem ucuz:52:

aynen katılıyorum..
yaşasın bim ve scarlet...

bende scarlet kullanıyorum çokta memnunum adetimin son günlerindede scarlet günlük kullanıyorum çok memnunum digerleri hele helede orkit çok tahriş ediyo kaşıntıdan duramıyorum en iyi ped scarlet tabi herkesin cilt yapısıda farklıdır bunu unutmamak lazım

evet canım..bende senin gibi hem normal pedini hem de günlük pedini kullanıyorum scarletin..hem kaliteli,hem ucuz hem de alerji yapmadı beni..

walla ben günlük pedi cok kullanırım dediğiniz iyisi oldu öğrendıgım yanı orkıd cok kasıntı yapıor molped kullanıyorum bende scarleti denemek lazım :)

ay bende bu konuyu arıyorum :1:

orkid : içlerinde en kaliteli olan sanırım ben doğru düzgün olmadığım için:59: kullanmıyorum parama yazık nası birşeydi unuttum valla .:1:
molped : berbat derecede naylon kasın kasın kasın öldüm hem yapışkanları da tutmuyor ama günlük pedinden memnunum.
kotex : benim favorim amavelakin yazın kullanılmıyor yüzeyi çok pamuksu terden maffoluyor.
scarlette: nasıl memnun kaldınız hayret o da çok laylon günlük pedide anca yeni malsa iyi yoksa yapışkanları yapışmıyor.
helen harper: gerçekten çok beyendim tavsiye ederim. kaşıntı yok , rahatsızlık yok .

herzaman pamuklu yüzeyy eğer pediniz naylonsu yüzeyse kanser riski varmış o yüzden ben kullansam bile havlu peçete koyarım 3 4 kat temas olmasın direkt diye.ahh az gelsede keşke normal bez kullansam en sağlıklısı kaynatcaksınn bembeyazzz anacım hala öle kullanırr.ama orkid gerçekten bir numara..

kotex bana iyi gelmedi, emiciliği zayıf, kazalar yaşadım, orkid diyorum... libresse de fena değildi sanki ama epey oldu kullanalı, orkide döndüğüme göre onu tercih etmemişim yine de..

herzaman pamuklu yüzeyy eğer pediniz naylonsu yüzeyse kanser riski varmış o yüzden ben kullansam bile havlu peçete koyarım 3 4 kat temas olmasın direkt diye.ahh az gelsede keşke normal bez kullansam en sağlıklısı kaynatcaksınn bembeyazzz anacım hala öle kullanırr.ama orkid gerçekten bir numara..

iç çamaşırına peçete pamuk tarzında birşey koymak doğru değilmiş diye duymuştum( bi netten araştırın bence) ben daha önce bende koyuyordum alerjim olduğu için şimdi annem küçük beyaz bezler yapıyo penye tarzı kumaşlardan pedin üstüne onu koyuyorum kullanıyorum 90da yıkıyoruz sonra kullanmadan önce ütülüyorum.Ped oolarakta evylady kullanıyorum hem kaliteli hemde fiyatı uygun zaten benb 2gün oluyorum 2günde çocuk bezi kullanıyorum az az akıntı gelnce ped kullanıyorum

Son düzenleme:
Orkid ultra comfort vazgeçmem... günlük ped çalışınca mecburen kullanıyorum o da orkid ama bazen molpedin günlüğünü de kullandığım oluyor.

bence en guzelı kotex .. kotex kullanmaya basladıktan sonra dıger pedlerı kullanmadım hıc..
kotex'in bir tek gunluk pedlerını sevmıyoum..

ya ben molped in uzunlarından çok memnundum eski modeli yani dikdörtgen pakettekiler.. geçirmiyordu çok rahattım onlarda heryerde de bulunmuyor. en son her zaman aldığım yere gitiğimde molped onların üretimini durdurmuş dedi nasıl moralim bozuldu inceleri sevmiyrum hemen çamaşırına geçiriyor :26::26:

kotex bana iyi gelmedi, emiciliği zayıf, kazalar yaşadım, orkid diyorum... libresse de fena değildi sanki ama epey oldu kullanalı, orkide döndüğüme göre onu tercih etmemişim yine de..

kaza derken nasıl kaza ??
bende kotex kullanırken , normal adet görebildiğim dönemlerde yaşamıştım. çarşıdan geldim bir yere uğradım uğramaz olaydım koskoca pedin ön kısmı yeterli gelmedi önüme bulaştı Allahtan koyu mordu giydiğim belli olmadı.tabi bu çamaşırdan kaynaklanıyor ama hayatımda yaşadığım ilk kazaydı son olmasını dilerim .

Ben adet döneminde Orkid kullanıyorum...
Ancak günlük ped kullanmaktan yana değilim...
Geçen gün akıntım oldu, evde de pedin yanında hediye olarak verilen o dediğin pedden vardı...
Kullandım sadece 1 tane. Ertesi gün kaşıntıdan öldümi alerji yaptı...
Kullanacaksan da kokusuzunu kullan derim...

Back