• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Ped ??

Hangi ped?

• Kotex

OY: 0 0,0%
  • Molped

• Sleepy

• Ankete Katılan
    1
Ya bende gunluk ped kullanıyorum ama hıc zararını gormedım, demekkı kısıye gore degısıyor, bazılarında alerjı olabılıyormus.
Orkıd ultra....sagolsun yıllardır aynı

ev hanimiyim ses benim icin pek onemli degil o yuzden yogun gunlerde orkid gece uzun noirmalde molped normal kullaniyorum
ama ablam teni cok hassas oldugu icin tum pedler elinden gecmistir ve koteks kullanmam icin israr ediyo bi dahasina onu kullancam bakalim

ben gun içinde sürekli aktifim mesleğim gereği..orkıd ılk tercıhım..molped ve scarlett ide tavsıye ederım..koteksın pedinden memnun kalmadım,ilk çıktığında kullanmıştım..
gunluk ve ya normal pedlerın kokuluları iğrenç yaa:( hıç memnun kalmadım..
gunluk ped olarak koteksın yapısı çok doğal..pamuklu.. onun dışında ıncecık bışey lazım oluyorsa beyaz pantolon içine vb durumlarda orkıdın gunluk ınceceıık pedlerı var..tavsıye ederım..

ben de orkid ve koteks kullandım ve memnun kaldım şu anda molped kullanıyorum bu da gerçekten çok iyi:76:

ben günlük pd yerine kağıt havlu kullanıyorum.
pedde de tek rahat ettiğim kotex

günlük pedlerin enfeksiyon yaptığını düşünmüyorum.günlük ped hijyeni sağlıyor cildin ıslaklıkla temasını engelliyor.ped kullanmayınca akıntı oluyor ve o şekilde enfeksiyon oluşabiliyor.Normal Ped olarak ta tabiki Orkid Ultra :)

bende bim de satılan scarlett pedi kullanıyorum. üstelık fıyatıda uygun ve de cok rahat hıc ıslaklık hissi vermıyo. rahatsız edıcı hiçbir yanı yok :34: :21::21::21: :46::46:

Son düzenleme:
valla ne zaman gunluk ped kullansam kasıntı yapıyor zaten dr pek tavsıye etmıyor en temızı ıc camasırını sık degıstırmek bıde uzenmeyıp gıymeden utulemek aslında ama usenıyorum:82:
reglde ıse kesınlıkle orkıd ben koteksı begenmemıstım cabuk dagılıyor zaten molpedte guzel onuda tavsıye ederım

orkid ultra comfort kullanıyorum
günlük ped kullanmayı seneler sonra bıraktım ihtiyaç duydukça çamaşır değiştirmeyi tercih ediyorum

valla bimden şaşmam hem günlük ped de hem regl döneminde scarlette den vazgeçmem bi kere indirimde die molped aldım anam bitene kadar yandım tutuşştum kaşıntıdan öldüm öldüm yaşasın bim hem kalite hem ucuz:52:

bende scarlet kullanıyorum çokta memnunum adetimin son günlerindede scarlet günlük kullanıyorum çok memnunum digerleri hele helede orkit çok tahriş ediyo kaşıntıdan duramıyorum en iyi ped scarlet tabi herkesin cilt yapısıda farklıdır bunu unutmamak lazım

bu konuda benim şahsi düşüncem tampondan yana..kullanmanı öneririm.ama bu seferki sorunun bakirelikle ilgili olur.tampon için bildiğim kadarıyla bakire olmaman gerekiyor çünkü haznenin(vajina) içerisine yerleştiriyorsun.

eğer kullanmaya başlarsan ilk zamanlarda ilk yerleştirme anında zorluk çekebilirsin :) buda normal zaten bende oyle olmuştu.ama hayatını kurtarabilecek nitelikde bi olay bu tampon :)

tamponun zararları var arkadaşlar yapmayın, dışarı atması yerine orada toplanıyor ve düşünün ki fırsatınız olamadı, birkaç saat kalmak zorunda kaldı, dolayısıyla o zaman zarar .. Bence Kotex kullanmalısınız, o da aynı pamuklu iç çamaşırı gibi, varlığı yokluğu bir :70:

orkid comfort kullanıyorum çok rahat ediyorum onda.bi de ben parfümlüleri çok severdim geçen eşim işten gelirken radyoda dinlemiş parfümlü pedler kısır yapıyormuş onu duyunca hemen terk ettim normale geçtim

Back