Hangi Ped ??

Hangi ped?

• Kotex

OY: 0 0,0%
  • Molped

• Sleepy

• Ankete Katılan
    1
scarlet günlükten hiç memnun kalmadım, kaşıntı yaptı ama günlükte molped iyi prb yok. aylık dönemler için orkid ve molped aynı seviyede iyi ama kotexin koruyuculuğundan hiç hiç memnu kalmadım,sızdırıyor ama günlüğü iyi..

kotexten kimse memnıun kalmamış akannehir
aksine ben çok memnunum resmen hissetmiyorum bile o kadar hafif
orkid çok naylonumsu geliyo bana
günlük ped kullanmayı çok seviyorum ama sürekli kullanmıyorum zararlı diye
günlük ped olarak da orkid kullanıyorum bi ara rozi almıştım o da iyiydi

orkid kadar korumasa da özel günlerimde
kotex kullanıyorum.cildim çok hassas
orkidle bir gün ancak idare edebiliyorum
2.günü cildimde kızarıklık oluşuyor
kotexe devam...

Bir ara bende kullanıyordum molped ama rahatsız ediyordu beni her nedense.. bilmiyorumkismile Orkid ses yptığı için memnun değilim ama en iyi koruma onda sanırım..

kessinlikle kotex hem günlük pedi hem kendisi pamuklu süper memnunum hele uzunu remen iç çamaşırı boyutunda süper koruyor arkası geniş olduğundan gece sağa sola dönebiliyorum.çokk şükür:)opuyorumnanaktan

ben konuya once ıccamasırı ıle baslıcam gecen sene kıstım ıcın ameluyat oldum amelıyata gıderken gıymek ıcın cok guzel bı ıc camasırı aldım neyse amelıyat oldum cıktım dr pansumana geldı ve ıc camasrımı gorunce bole dantellı falan bu ıc camsırları cok sakıncalı kesınlıkle gıymemelısın dedıe sadece pamuklu gıyceksın dedı ay ben nasıl utandım neyse cıktım amelıyattn eve geldım butun gunluk donlarımı attım hepsını pamuklu yaptım sadece cok sık olanları gece yatarken gıyıyorum :)) anarsınız yaa ama gun ıcersınde kesınlıkle pamuklı gıyıyrpum ve kesınlıkle gunluk ped kullanmıyorum onun yerıne ıc camasırı degıstırrın arkadaslar helekı kokulu asla

ped olayoına gelıncede ben yıllardır orkıd kullanıyodum ama onunda ustu naylon gııbydı
gecenlerde kıpada bı kampanya vardı kotex alana guzel bı kutu verıyolardı aldım valla cok memnunum orkıd gıbı koku yapmıyor helekı bu sıcaklarda
bazı arkadaslar sızdırıo demıs sanırım o adetın yogunlugylada alakalı benım zaten ole cok gelmez

ondan kotex den memnunum sımdılık pamuklu falan kokuda yok hısır hısr seste yok

sızdırıyo diyenler gece için olan kotexi denesinler bence.
diğer pedler sadece uzunken kotex hem uzun hem de genişliyo arkaya doğruşutarafagitti

kotex pamuklu, yaz için ideal gibi ama hemen parçalanıyor... yoksa genişliği, uzunluğu iyi
ama kısacık zamanda vücuduma yapışması sinir bozucu...

Kotex tam bir facia. Kesinlikle bir daha satın almam ne gecesini ne de gunduzunu.
Orkid ultra comfort bayanssulusmile

İlk günden beri Orkid kullanıyorum,arada sırada denemek için molped koteks aldım ama olmadı...o yüzden Orkid ile devam bayanssulusmile

ilk günden beri bende orkid kullanırdım 1 sene önce kotex almaya başladım gayet rahat sızdırmıyo gece gündüz çok ii koruyo hem pamuklu yüzey hemde ses çıkarmıyo orkid gibi..(ama artık ped problemim yok önümüzdeki 9ay boyunca :)) çok mutluyum....)

hem günlük hem de regl dönemlerimde kotex favorimdir..

günlük pedi de dışarıdayken kullanıyorum

memnunum halimden:)

orkid kullanıyorum bende
günlük ped olarakta orkid kullanıyorum bazı zamanlar ! eger evdeyken ped kullanmak yerıne camasırımı değiştiriyorum..yok evde değilde dısarıya cıktıysam veya uzun yolculuklarda kullanıyorum okadar.

orkid bende pişik yapıoo ( ama en iyisi ve korumalı olanı bu diye orkid kullanıyorum napimm haa bide pışır pışır ses çıkarmasa neyseee..

sıcakta regl çekilmiyo... az kalsın pişik olcaktım, kotex imdadıma yetişti... bu konuda cidden çok iyi.... yaz için ideal ama başka zaman kullanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…