- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
İzin veriyorum.yapNilu hanimefendi izin verirse pastaları hakkında yorum yapacağım,istirham ederim efendimiss kiymetlimiss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzin veriyorum.yapNilu hanimefendi izin verirse pastaları hakkında yorum yapacağım,istirham ederim efendimiss kiymetlimiss
Dokuz kusurlu hareketten birini yaptınızPastaların bir amatör için iyi ama bir profesyonel için vasat görünüyor. Hani bir yakınım bana bu pastalardan birini yapmış olsa wow derim ama köşedeki pastaneden aldım dese bunu mu aldın derdim heralde. Kirli ve özensiz görünüyorlar, daha temiz çalışmalı daha fazla pratik yapmalısınız.
Kendi işinle meşgul olDokuz kusurlu hareketten birini yaptınız
Saat değil günümü alıyorBir pastayı yapmak kaç saatini alıyor?
Ne dedim ben şimdi ya. Buarada pastalar güzel sadece arkadaşların dediği gibi zamanla daha yol katetmen lazım amatör oldukları belli. Gerçi ben lezzete daha çok önem veriyorum onu da buradan bilemeyiz tabiKendi işinle meşgul ol
Bak Nilu şöyle değişik çalışmalar da var:Saat değil günümü alıyor
Ben de daha önce aynı şeyi söylemiştim, Nilü kızmıştı. Nilü bu yorumu dikkate al. Sen yaptıkça geliştireceksin bu işi. Eğitimini almamış, 50 kişilik evde, olumsuz şartlarda yapmaya çalışan bir kadın için gerçekten iyi ama hala amatörce. O bebeğin yüzü güzel değil, süslemeler fazla kalabalık, el yazısı daha iyi olmalı, orantısız duruyor. Pastanın yüzüne serptiğin şeyler kirli gösteriyor. Daha fresh, daha minimal takılmalısın.Pastaların bir amatör için iyi ama bir profesyonel için vasat görünüyor. Hani bir yakınım bana bu pastalardan birini yapmış olsa wow derim ama köşedeki pastaneden aldım dese bunu mu aldın derdim heralde. Kirli ve özensiz görünüyorlar, daha temiz çalışmalı daha fazla pratik yapmalısınız.
Selaaam!sizce hangi pastam daha güzel?satış için daha iyi?
Tamam dikkat etmeye çalışırımBen de daha önce aynı şeyi söylemiştim, Nilü kızmıştı. Nilü bu yorumu dikkate al. Sen yaptıkça geliştireceksin bu işi. Eğitimini almamış, 50 kişilik evde, olumsuz şartlarda yapmaya çalışan bir kadın için gerçekten iyi ama hala amatörce. O bebeğin yüzü güzel değil, süslemeler fazla kalabalık, el yazısı daha iyi olmalı, orantısız duruyor. Pastanın yüzüne serptiğin şeyler kirli gösteriyor. Daha fresh, daha minimal takılmalısın.
Kocam denilen herifin yaptığı saygısızlıktan sonra kayın valide hazretleri “pasta artık yapmayın”diye emir vermiş .ileriden doğum günü geldiği için aklınca benim burnumdan getirirler.demem o ki bu evde pratik yapmak alınacak iş değilSatış yapman için biraz daha pratik yapmalısın. Pastalar güzel ama ben açıkçası daha profesyonel olanını alırım çünkü bunu evde kendim de yapabilirim. Evde yapabileceğim şeylere para vermeyi sevmem
Kocam denilen herifin yaptığı saygısızlıktan sonra kayın valide hazretleri “pasta artık yapmayın”diye emir vermiş .ileriden doğum günü geldiği için aklınca benim burnumdan getirirler.demem o ki bu evde pratik yapmak alınacak iş değil
Kocam denilen herifin yaptığı saygısızlıktan sonra kayın valide hazretleri “pasta artık yapmayın”diye emir vermiş .ileriden doğum günü geldiği için aklınca benim burnumdan getirirler.demem o ki bu evde pratik yapmak alınacak iş değil
Hem böyle insancıklar için pasta yapmak neye lazımBir şekilde o evden çıkman lazım Nilu. Potansiyelin var ama o evde harcanıp gidersin
Peki.Bissunicole niye üzgün emoji bıraktın?benim çok umrumdaydı.benden önce kayınpeder ve kayın hazretlerinin doğum günleri var .zaten böyle insancıklarla ne doğum günü?!alır çocuklarımı gider bir mağazada oturur yeyip içip kutlarız doğum günümü
Kabalık sana yapmadım.yani onların ne yaptığı çokta umrumdaydı
Anladım anladım sıkıntı yok. Biliyorum senin konularını. Dilerim bir gün kurtulursun hepsinden de yazarsın buraya.Kabalık sana yapmadım.yani onların ne yaptığı çokta umrumdaydı
Salam yaxşıyam sen necesen?Yox yeni pasta yoxdurSalam Nilu, necesen? Yeni pasta yok mu?