Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 yaşı hiç söyleme32 yaş ve kuzen yazan Niluş.
Niye kız?32 yaşı hiç söyleme![]()
Hem kocam mahv etti hem burda sinirlendim ama bol takipçi kazandırdı))ha birini unutmuştum peki bu nasıl sonra ilave ettimNiye kız?
Красивая.Hem kocam mahv etti hem burda sinirlendim ama bol takipçi kazandırdı))ha birini unutmuştum peki bu nasıl sonra ilave ettim
Bunu demeyecektinizPastaların bir amatör için iyi ama bir profesyonel için vasat görünüyor. Hani bir yakınım bana bu pastalardan birini yapmış olsa wow derim ama köşedeki pastaneden aldım dese bunu mu aldın derdim heralde. Kirli ve özensiz görünüyorlar, daha temiz çalışmalı daha fazla pratik yapmalısınız.
Hangisi kirli mesela?onu bana gösterirdiniz?Pastaların bir amatör için iyi ama bir profesyonel için vasat görünüyor. Hani bir yakınım bana bu pastalardan birini yapmış olsa wow derim ama köşedeki pastaneden aldım dese bunu mu aldın derdim heralde. Kirli ve özensiz görünüyorlar, daha temiz çalışmalı daha fazla pratik yapmalısınız.
Yapıcı bir eleştiri yapmaya çalıştım, ne sakıncası var?Bunu demeyecektiniz![]()
Yeter sen karışma)Bunu demeyecektiniz![]()
Mesela bebekli pasta eteğin arasındaki boşluklar amatör işi duruyor. Genel anlamda taban renkleri kirli duruyor.Hangisi kirli mesela?onu bana gösterirdiniz?
Evet o benim ilk bebek yapma işimdi.ilke göre iyi bence.o kirli dediğiniz kremam az oldu yetmedi boş durdu ganajlı bölge kirli görünmüş sizeMesela bebekli pasta eteğin arasındaki boşluklar amatör işi duruyor. Genel anlamda taban renkleri kirli duruyor.
Daha çok pratik yapmanız gerekiyor, yolunuz açık olsun.Evet o benim ilk bebek yapma işimdi.ilke göre iyi bence.o kirli dediğiniz kremam az oldu yetmedi boş durdu ganajlı bölge kirli görünmüş size
Evet söylediğiniz iyi oldu bir daha böyle yapmamaya özen göstereceğimDaha çok pratik yapmanız gerekiyor, yolunuz açık olsun.
Benim için bir sakıncası yok.Yapıcı bir eleştiri yapmaya çalıştım, ne sakıncası var?