Hangi marketlerden alışveriş yapıyorsunuz? Aylık market masrafınız ne kadar?

1,5 yaşında kız annesiyim her gün çıkan kadın cinayeti haberleri ,ülkenin ekonomik durumu vs izledikçe geleceği hakkında endişeleniyorum .. Ne olacak halimiz ..
Squid game izlerken bir an bunlar ya gerçek olursa düşündüm

Kupon toplamaktan , dilenciye döndüm

Dışardan almak bazen cidden daha ucuz.
bugün pandemi öncesi en son gittiğim gözlemeci de 2 patlıcanlı 1 peynirli 2 kıymalı gözleme ve 3 ayrana 127 tl verdim.fiyata kızdığımdan bahşiş te bırakmadım.çay veya keyif kahvesi bilem içemedik.bunları yapsak 160 du hesap .karnımızda doymadı .herşey ateş pahası olmuş hava almak ta lüksss

Maşallah pazardan ye kız. Orada daha ucuss

Direkt dolarla?
1 ton 200 dolar gibi
İşin normali bu mu yani?
Sinirden gülesim geliyor artık
Ben bayağı bayağı teslim oldum sanırım ekonomiye
Düşünüp sinir olamıyorum
Öyle gülesim geliyor

Normal çiçeğim.
Aynısını yapıyoruz. Tekstilciyiz.
Mesela elimde sadece 100 adet triko takım var, takım fiyatı 11 dolar. Aldığımdaki kurda da 11.dolardı. Ama ben bunu 300 adet sipariş alırsam ve tl fiyat verirsem kendimi koruyamam. Malın 2/3ünden zarar ederim çünkü ben de dolarla alıyorum.
Önünü göremeyen esnaf döviz fiyat veriyor.

Nasıl yani atıyorum tshirt satıyorsanız 12 dolar diye günlük fiyatı değişecek şekilde mi satıyorsunuz?

Dışardan hiç gözleme yemedim gerçi evde de hiç yapmam annem yaparsa azıcık yerim
Ayyyy bak gördün mü çok tutımluyum

Maşallah pazardan ye kız. Orada daha ucuss
bir yere oturup yemeyelim mi?pazarlar kalabalık virüs kaynıyor.bizdeki problem çok lüks yaşayan savuran insanlar yerine basit zevkleri ucuz hobileri olan insanları eleştirmek daha da düşüğünü tavsiye etmek.işte bunu bir farkedebilsek her şey düzelecek

Gecen gün üç bayan meyhaneye gidelim dedik . Arkadaşlarım birer bardak rakı bende araba kullanıyorum diye alkolsüz bira aldım. Yanına bir kaç meze , bir porsiyon et sote ve kuzu pirzola sipariş ettik . 600 küsür hesap ödedik . Allahtan çok aç değiliz diye az sipariş verdik , aç olsaydık nasıl olurdu merak ediyorum

yemeğe giderken karnımızı doyurmalıyız önden evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…