- 21 Kasım 2017
- 27.835
- 122.064
- Konu Sahibi bubendegilim
Arkadaşlar elektrik, doğalgaz ve benzindeki fahiş fiyatlar ve zamlar için kime ceza kesilecekmiş, ben onu da kaçırdım herhalde bilgisi olan var mı plsssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A101 STK tarihlerini değiştiriyor. Çok eminim bu konudan.Az önce 101 marketten çıktım. 2 poşet dolusu şeye 325 TL verdim 2 tane göbek marul 18 TL şok oldum yahu. İyiki diyete başladım zalımın oğlu dedim içimden. Hiç iyiye gitmiyoruz ne olacak bilmiyorum
Artık yemek artıkları vereceksin dimi :SValla 5 dk önce gözüm açıldı bilemedim olmak istermisin
SenceEee zamları geri çekecekler miymis?
Haha yok ya salama devam zaten uyuz bi komşum var mama verdiğimde bile dellenen,o yüzden etrafi kirletmeden en temizi salam sadece artik kuru mamayi daha cok alicam üzgünümArtık yemek artıkları vereceksin dimi :S
Benim bu ara çok önemli bi sorum var
Bu ülkede kömür niye dolarla satılıyor arkadaşlar?
Dolara endeksli olarak artmasını anlarım arada ama
Döviz bürosu gibi direkt dolarla satılıyor mübarek kömür
Biz başka ülkede mi yaşıyoruz?
Gaz alma cezasıbunlar ne cezasıymış?
fahiş fiyat uyguladıkları gerekçesiylebunlar ne cezasıymış?
Sana bana kime olacak.Arkadaşlar elektrik, doğalgaz ve benzindeki fahiş fiyatlar ve zamlar için kime ceza kesilecekmiş, ben onu da kaçırdım herhalde bilgisi olan var mı plsssss
Bu ironidir inşallahKonu siyasi değildir ️
Görünce içim dağlandı. Ülkede güvenilecek kimse mi kalmadı cidden yaw?
Bunun yayılması için buraya bırakacağım. Ve siz nerelerden market alışverişi yapıyorsunuz , bunu da çok merak ettim.
Keşke çok daha ağır cezalar verilseydi. Bu paralar bu marketler için ne ki ?
Aylık market masrafınız ne kadar ?
Benim en aşağı 1500₺
O cezayı da vatandaş kesmelidir lakin ki öyle değildir.Arkadaşlar elektrik, doğalgaz ve benzindeki fahiş fiyatlar ve zamlar için kime ceza kesilecekmiş, ben onu da kaçırdım herhalde bilgisi olan var mı plsssss
Ayyy metro markete ben çocukken giderdik. O zamanlar herhalde çok yerde yoktu. Yenibosnada vardı ben öyle hatırlıyorum yani. Yazlık mayolarımızı bikinilerimizi ordan alırlardı bize. Çooook ucuza çok güzel kaliteli mayolar getirirlerdi. Bi de çoğu ürün perakende satılmazdı koliyle satılırdı. Koliyle bisküviler fln alırlardı bize nasıl mutlu olurdum öyle çok aldıklarını görünce çok severdim bu yüzden çocukken metroya gitmeyi. Poşet o zamanlar da paraylaydı orda kolilere doldururduk aldıklarımızı Şimdi evet o kadar uygun değilmiş sanırım.ben kampanya takıp edıyorum mıgrosdan alıyorum genelde ama bazı urunlerde kagıt havlu deterjan gıbı daha uygunsa a101 bimdee falan oradan alıyorum fakat buyuk cogunluk mıgrostan alısverıs yapıyorum
bazende metrodan alıyorum hoş metro artık uygun falan degıl toptancılık mantıgından cıkmıs cayır cayır fıyatları fakat muadıller ve cesıtlı fıyat aralıgının hepsının bır arada olması kolayıma gelıyor bırseyı cok alacaksam metroya o yuzden gıdıyorum yazın soda almak gıbı kolıyle alıyoruz mesela ... o zamanlar oraya onun dısında mıgrosdan alıyorum
aylık mutfak gıderımız 1500
Şaka mı bu ?Bunlar örgütlenip , birlikte zam yapmışlar. Wp konuşmaları falan varmış.
Direkt dolarla?eskisi gibi kömür çıkartamıyoruz artık. aynı tarım ürünleri gibi. ithal aldığımız için dolarla satılıyordur muhtemelen.
Bunlar bir anda zam yapmanın cezasıymış.bunlar ne cezasıymış?