Hangi marketlerden alışveriş yapıyorsunuz? Aylık market masrafınız ne kadar?

aynen öyle olan yine maaşlı çalışıp ev geçindirene oluyor.
Herkes yolunu buluyor zaten, dükkan sahibi malına zam yapıyor, ev sahibi kiraya zam yapıyor, doktor muayene ücretine zam yapıyor. Ama biz maaşlılar maaşımıza zam yapamıyoruuz.

Ben marketlerin günah keçisi ilan edildiğini düşünüyorum. Oturup onlara ağlayacak değilim ama tüm sorumluluk da onların değil yani.

Mesela tekstil ürünleri için de sövülüyor çok, ben de sövüyorum ama iplik dolarla, kumaş dolarla, kumaş boyası dolarla, aksesuar dolarla, ya o kartın etiketler bile dolarla... kaliteli fermuar bile direkt yabancı firmadan alınıyor onun gibisi yok çünkü. Muhtemelen marketlerde de böyle durumlar vardır.

ben kampanya takıp edıyorum mıgrosdan alıyorum genelde ama bazı urunlerde kagıt havlu deterjan gıbı daha uygunsa a101 bimdee falan oradan alıyorum fakat buyuk cogunluk mıgrostan alısverıs yapıyorum

bazende metrodan alıyorum hoş metro artık uygun falan degıl toptancılık mantıgından cıkmıs cayır cayır fıyatları fakat muadıller ve cesıtlı fıyat aralıgının hepsının bır arada olması kolayıma gelıyor bırseyı cok alacaksam metroya o yuzden gıdıyorum yazın soda almak gıbı kolıyle alıyoruz mesela ... o zamanlar oraya onun dısında mıgrosdan alıyorum
aylık mutfak gıderımız 1500

Bugün gördüm bunu.
Ucuzluğuyla bilinen BİM'in en yüksek cezayı almasına çok şaşırdım.
Diğerleri daha mı uyguna satıyor ki? Migros falan bimden daha ucuz mu mesela?

2 kişiyiz, ayın 7-8 günü nöbetteyim yemek pişmiyor, nöbetten geldiğim gün dışardan yeriz o da 8 gün yapar, 31den 16 çıktı 15 kaldı 15 gün için mutfağa en az 1500 gidiyor. Nereye gidiyor bilmiyorum. Ekonomiye canım sıkılıyor ya çok fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…