- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
-
- Konu Sahibi bubendegilim
HaklısınSal artık şu ekonomiyi bacım, kötü işte neyi sorguluyorsunuz daha?battık gidiyoruz, botları hazırlayın
aynen öyle olan yine maaşlı çalışıp ev geçindirene oluyor.Zaten cezalarda inandırı gelmedi. Bunlar bu marketler için çerez parası.
ekonomik kriz yok bu psikolojiktirSal artık şu ekonomiyi bacım, kötü işte neyi sorguluyorsunuz daha?battık gidiyoruz, botları hazırlayın
Evet toplum olarak cinnet geçirmenin eşiğindeyizekonomik kriz yok bu psikolojiktirhatırlatayım
Kedinis olabilir miyim sahipppaaaa oha cidden mi
E ben kedilere hergün nerdeyse o dilim salamlardan veriyorum,kuru mamam her zaman olmuyor
Artık ben yiyeyim onları
Herkes yolunu buluyor zaten, dükkan sahibi malına zam yapıyor, ev sahibi kiraya zam yapıyor, doktor muayene ücretine zam yapıyor. Ama biz maaşlılar maaşımıza zam yapamıyoruuz.aynen öyle olan yine maaşlı çalışıp ev geçindirene oluyor.
Valla 5 dk önce gözüm açıldı bilemedim olmak istermisinKedinis olabilir miyim sahippp
Aaa yeni duydum haberi. Eee kıyafet, iç çamaşırı,beyaz eşya, kırtasiye ürünleri vsna kim zam yapmış?Bunlar örgütlenip , birlikte zam yapmışlar. Wp konuşmaları falan varmış.
Heh bende bunu düşünüyorum....eğer bu bir cezaysa suç tekrar edilmemeli.Eee zamları geri çekecekler miymis?
Yani usulsüz bir şey yapılmışsa iptal edilir benim bildiğim.Heh bende bunu düşünüyorum....eğer bu bir cezaysa suç tekrar edilmemeli.
YaniYani usulsüz bir şey yapılmışsa iptal edilir benim bildiğim.
Pardon yannış yazmışım askeri üçret olacaktıBen asgari ücretle ev ve araba kredisi ödeyip iki çocuğu özel okula gönderip bi de dolabı etinden sütüne full dolduruyorum. Bi tek birikim yapamıyorum, krediler bitince onu da yaparız inşallah