Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce yazmış olmam lazım da gitmiş bütün yazdıklarım evet doktora danışmadan bir şey almamak lazım ciddenBence de doktor tavsiyesi onemli gecmis olsun![]()
Ben de bu başlıkta birileri ile konuştuydum ama forumdaki sıkıntıdan silinmiş hepsiBen buraya yazdımdı ama gitmiş galibaneyse tekrar diyim bari kendimi baya din hissediyorum çok iyi geldi hayat kalitem arttı hatta
![]()
Değerlerinize baktıracaktınız baktırdınız mı?Daha önce yazmış olmam lazım da gitmiş bütün yazdıklarım evet doktora danışmadan bir şey almamak lazım cidden
Ya evet gitmiş eski yazdıklarım hep benimdeBen de bu başlıkta birileri ile konuştuydum ama forumdaki sıkıntıdan silinmiş hepsien son hatta argivit magnizinmore kullandığımdan dolayı hayat kalitem arttığını, longevity önemiden vs bahsetmiştim
Evet baktırdım baya toparlamış ama tahmin ediyordum zaten günlük hayatımın daha iyi olmasından zatenDeğerlerinize baktıracaktınız baktırdınız mı?
Harika kullanmaya devam bozmadan beslenme düzenini de bozmaEvet baktırdım baya toparlamış ama tahmin ediyordum zaten günlük hayatımın daha iyi olmasından zaten
Yok yok ya bu saaten sonra eskisine dönemem zaten daha da beter olur psikolojimde bu seferHarika kullanmaya devam bozmadan beslenme düzenini de bozma
Kesinlikle doktor kontrollerini de ihmat etmeden devam argivit zaten on numara toparlayacak seniYok yok ya bu saaten sonra eskisine dönemem zaten daha da beter olur psikolojimde bu sefer
Daha şimdiden baya farklı zaten ya günlük hayatımı bildiğin daha kolay idame ediyorumKesinlikle doktor kontrollerini de ihmat etmeden devam argivit zaten on numara toparlayacak seni
Ben aşırı faydasını gördüm bile cidden eminim aynı şekilde olacaktırBuradan görüp aldım bende argivit magnezyum daha yeni başladım sayılır ama zaten argivit bildiğim güvendiğim marka olduğu için rahatlıkla kullanıyorum
Bozmadan devam ediyor olmana sevindim baya faydasını görmüş gibisin sanırım?Ben aşırı faydasını gördüm bile cidden eminim aynı şekilde olacaktır
Sanırım kısmı kalmadı ya baya fark etti dediğim gibi spora bile başladım o enerjiyi kendimde bulup bu kadar fark olmasını beklemiyordum cidden sabah ölü gibi kalkmıyorum evde iş yapılacağı zaman çökmüyorum vs vs tembellik sanıdığım şeyler bile tembelliğimden değilmiş aslında vücuttaki eksiliklerimmiş, artık d vitamni ayrı çinko ayrı magnezyum ayrı atyı kullanmaya gerek kalmdı, direncim de yükseli çok ii geldiBozmadan devam ediyor olmana sevindim baya faydasını görmüş gibisin sanırım?
O kadar faydasını gördüysen ben de mi alsam ya magnezyum takviyesi almam lazım benim de, argivit markasını çocuğuma da kullandım güvendiğim de bir markaSanırım kısmı kalmadı ya baya fark etti dediğim gibi spora bile başladım o enerjiyi kendimde bulup bu kadar fark olmasını beklemiyordum cidden sabah ölü gibi kalkmıyorum evde iş yapılacağı zaman çökmüyorum vs vs tembellik sanıdığım şeyler bile tembelliğimden değilmiş aslında vücuttaki eksiliklerimmiş, artık d vitamni ayrı çinko ayrı magnezyum ayrı atyı kullanmaya gerek kalmdı, direncim de yükseli çok ii geldi
Eksiğin varsa mutlaka al derim ben hayatım değişti resmen şu kısa süredeO kadar faydasını gördüysen ben de mi alsam ya magnezyum takviyesi almam lazım benim de, argivit markasını çocuğuma da kullandım güvendiğim de bir marka
Eksiğim var ama bu kadar fark olacağını düşünmemiştim alınca açıkçası insanın gerçekten kolunu kanadını kaldıracak hali olmuyor bazı zamanlarda değerleri düşünce, ahavalarda soğumaya başladı grip, virüs vs doğru beslenemiyoruz beslensek bile yeteri kadar vitamileri alamıyoruz maalesef güvenilir gıda takviyeleri kullanmak nemli bende çok araştırdımö hem kendim hem de çocuğum için argivit ürünleri kullanıyorumEksiğin varsa mutlaka al derim ben hayatım değişti resmen şu kısa sürede
Her magnezyum bu kadar etkili midir bilmem ama argivit magnizinmore kullanıyorum ben ciddi anlamda hayat kalitem arttı günlük tempoda yorulmuyorum artıkEksiğim var ama bu kadar fark olacağını düşünmemiştim alınca açıkçası insanın gerçekten kolunu kanadını kaldıracak hali olmuyor bazı zamanlarda değerleri düşünce, ahavalarda soğumaya başladı grip, virüs vs doğru beslenemiyoruz beslensek bile yeteri kadar vitamileri alamıyoruz maalesef güvenilir gıda takviyeleri kullanmak nemli bende çok araştırdımö hem kendim hem de çocuğum için argivit ürünleri kullanıyorum
O zaman ben de argivitten alayım bir an önce ya her gün yorgunum çünkü gerçektenHer magnezyum bu kadar etkili midir bilmem ama argivit magnizinmore kullanıyorum ben ciddi anlamda hayat kalitem arttı günlük tempoda yorulmuyorum artık
Al farka inanamazsın gelip teşekkür edersin banaO zaman ben de argivitten alayım bir an önce ya her gün yorgunum çünkü gerçekten