Kontakt Lens Hangi lens markası daha iyi?

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
lens almak istiyorum ama kime sorsam rainbow yada solotica diyo fiyat aralıkları ne kdr acaba bide benim ihtiyacım olan 9-10 saat kdr kalması gerek:s hngisi dha iyi ne önerirsiniz bide ilk defa kullanacağımdan dolayı bilmiyorum beni biraz bilgilendirebilirmisiniz:KK43: gözlerim çok açık deil koyu kahve

Son düzenleme:
lens almak istiyorum ama kime sorsam rainbow yada solotica diyo fiyat aralıkları ne kdr acaba bide benim ihtiyacım olan 9-10 saat kdr kalması gerek:s hngisi dha iyi ne önerirsiniz bide ilk defa kullanacağımdan dolayı bilmiyorum beni biraz bilgilendirebilirmisiniz:KK43: gözlerim çok açık deil koyu kahve

cnm herkes doğru sölemiş. en güzel lens markası onlar. 180 civarı olması lazım solotica mesela. lensi deneyip bakman lazım çünkü herkese göre değişiyor rahatlığı. biri çok raat ederken diğeri çok rahatsız olduğunu söylüyor. bide ilk defa kullancakmışsın. o yüzden böle pahalı bir lens almak yerine ilk önce ucuz bi lens alıp denemen daha iyi. çünkü her göz kabul etmiyor lensi. ayrıca alacağın lensin çapı falan çok önemli. ilk önce doktora gidip lens reçetesi al. yoksa kayma batma sorunu yaşarsın. o kadar para verip kullanamazsın. deneme amaçlı freshlook alabilirsin mesela tabi çapı uyarsa. solotica kadar doğal değildir ama kullanabilir misin en azından ona bakarsın. bide senin fiyat aralığın nedir? ona göre bakman daha iyi . çünkü 500 tl bile olan lensler var :KK1:

cnm herkes doğru sölemiş. en güzel lens markası onlar. 180 civarı olması lazım solotica mesela. lensi deneyip bakman lazım çünkü herkese göre değişiyor rahatlığı. biri çok raat ederken diğeri çok rahatsız olduğunu söylüyor. bide ilk defa kullancakmışsın. o yüzden böle pahalı bir lens almak yerine ilk önce ucuz bi lens alıp denemen daha iyi. çünkü her göz kabul etmiyor lensi. ayrıca alacağın lensin çapı falan çok önemli. ilk önce doktora gidip lens reçetesi al. yoksa kayma batma sorunu yaşarsın. o kadar para verip kullanamazsın. deneme amaçlı freshlook alabilirsin mesela tabi çapı uyarsa. solotica kadar doğal değildir ama kullanabilir misin en azından ona bakarsın. bide senin fiyat aralığın nedir? ona göre bakman daha iyi . çünkü 500 tl bile olan lensler var :KK1:

canım haklısın ilk önce doktora gidiyim en iyisi. benim bütçem 200-300 falan

canım haklısın ilk önce doktora gidiyim en iyisi. benim bütçem 200-300 falan

o zaman solotica alabilirsin. tabi ilk önce doktora git dediğin gibi reçeteni al ondan sonra alırsın. deneme amaçlı b&l de fena değildir. ben freshlookta kullandım b&l de. bana sorarsan b&l de daha raaat etti gözüm. ama çoğu kişi rahatsız diyor:KK1: lens işi zordur aslında uğraştırır adamı :KK1:

canım bence de önce bir doktora gidip ölçümlerini yaptır. çünkü o çok pahalı lens markalarının internetten satışlarını incelediysen dia ve bc değerleri genelde sabit oluyor. yani her gözde aynı rahatlığı vermesi imkansız. ben uzunca bir süre B&L lens kullandım biraz yapay ama fiyatları denemek için çoook daha uygun. internetten araştırırsan yıllık bir çift B&L kargosuyla birlikte yaklaşık 70 TL. yine aylık freshlook lensler 35 TL civarı. ben de iki gün önce solotica siparişi verdim ki daha elime ulaşmadı rahatlığıyla ilgli henüz yorum yapamıyorum ama bana maaliyeti 180 TL'yi buldu.

ben lenslerle kesinlikle uyunmamsı gerektiğini, makyaj yapmadan önce takılıp, çıkarırkende önce lensi çkarıp makyajın temizlenmesi gerektiğini biliyorum. araştırdım biraz hatta nasıl takıldığını falan ama gelgelelim çap map bişiler söz konusu:KK70: bnm doktora gitmem lazım:KK55: nedense griye çalan renkler bnm hoşuma gidiyo saçlarım boya sarı. gözlerim kahve hatta resmini ekleyebilirim eğer koy hadi hadi ben önerebilirim renk diyeniniz varsa ne ala:90:

Son düzenleme:
ben lenslerle kesinlikle uyunmamsı gerektiğini, makyaj yapmadan önce takılıp, çıkarırkende önce lensi çkarıp makyajın temizlenmesi gerektiğini biliyorum. araştırdım biraz hatta nasıl takıldığını falan ama gelgelelim çap map bişiler söz konusu:KK70: bnm doktora gitmem lazım:KK55: nedense griye çalan renkler bnm hoşuma gidiyo saçlarım boya sarı. gözlerim kahve hatta resmini ekleyebilirim eğer koy hadi hadi ben önerebilirim renk diyeniniz varsa ne ala:90:

cnm onlar önemli tabi. ama lens takmak ilk başta zor olabilir. çünkü lensi her göz kabul etmiyor. göz ölçün olmadan lens alma sorun yaşarsın. en güzeli doğğru doktora :KK1: sen göz rengini koy istersen ama şunuda söyliyim her lens herkeste aynı durcak diye birşey yok. bende kötü duran sende super durabilir. riskli iş biraz :KK1: sarı saçların varsa mavi gri tonları sende güzel durur.

saç rengim, ve gözlerim. tabi güldüğüm için biraz kısık çıkmış ama bu fotoda yakalayabildim netliği:KK8:

Eklentiler

• $f.jpg
    $f.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 460
  • $k.JPG
    $k.JPG
    69,4 KB · Görüntüleme: 441
Son düzenleme:
saç rengim, ve gözlerim. tabi güldüğüm için biraz kısık çıkmış ama bu fotoda yakalayabildim netliği:KK8:

göz rengimiz aynı sayılır :KK1: gri mavi tonlar harika olur sana. napmayı düşünüyosun şimdi denemek için kısa süreli mi alcksn. yoksa direk yıllık mı alcaksn cnm

Son düzenleme:
göz rengimiz aynı sayılır :KK1: gri mavi tonlar harika olur sana. napmayı düşünüyosun şimdi denemek için kısa süreli mi alcksn. yoksa direk yıllık mı alcaksn cnm

grilere karşı ilgim çok. şimdi en mantıklısı önce doktor sonraa denemek için fazla pahalı olmayan bi markadan almak öyle değilmi tatlım:26: ay ama bazıları diyo yandan çok belli oluyor bombeli bombeli duruyor diye ondanda çk tedirginim:KK4:

grilere karşı ilgim çok. şimdi en mantıklısı önce doktor sonraa denemek için fazla pahalı olmayan bi markadan almak öyle değilmi tatlım:26: ay ama bazıları diyo yandan çok belli oluyor bombeli bombeli duruyor diye ondanda çk tedirginim:KK4:

en güzeli dediğin gibi evet cnm. bombeli durması göz yapınla ve markasına göre değişiyor . mesela freshlook bombeli duruyor çoğu kişide. bende bombeli durmuyor. dediğim gibi lens riskli iş. herkeste aynı durmuyor. benim profilimde fotolar var cnm bak istersen bir sürü lensin :KK1:

bence başka markalara gerek yok canım,kullandıkça alışacakksın zaten .. b&l gibi markalar kullandığımda insanlar zaten bi daha takma falan diyolardı ,moralin bozulur .. iyi bir markayla başla derim ben..

[/Bütçen 200-300 TL ise direk Solotica al. :KK49:]

fiyat değilde iyi durması ve olması önemli ya. aklımda b&l almak var şimdide sende kafamı karştırdın en iyisi ikisini karşılaştırma yapıp alcağım yerde karar veriyim :)) senelikmi önerirsiniz aylıkmı bilgim yok o konuda

fiyat değilde iyi durması ve olması önemli ya. aklımda b&l almak var şimdide sende kafamı karştırdın en iyisi ikisini karşılaştırma yapıp alcağım yerde karar veriyim :)) senelikmi önerirsiniz aylıkmı bilgim yok o konuda

Bak ben biraz evvel lensli fotoğraflarımı yükledim. Aldıklarım Solotica ve hem iyi duruyor hem doğal duruyor. Kafanı karıştırmak istemezdim ama insan lensleri taktığında beklentilerinin karşılanmasını istiyor. Hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum. Fotoğraflara çok iyi bak, burada her renkle ilgili fotoğraf mevcut.
:nazar:

tatlım bende rainbow la başlamıştım 2 sene kullandım. renginden dogallıgından memnundum ama gözlerim hassas oldugu için rahatsız ediyodu . şimdi solotica denemeyi düşünüyorumm forumda baya kullanan memnun kalan var anladıgım kadarıyla hem dogallık hem rahatlık açısından. o 2 si arasında karşılastrma yap bence hazr verebilcek bütçen de varsa..
b&l da güzel marka ama renkleri çok yapay geliyor bana.. :97:

kesinlikle solotica öneririm. yıllarca B&L kullandım. soloticayla kıyaslanamaz ya. solotica çok doğal duruyor. ilk defa karşılaştığım insanlar lens olduğunu anlamıyor bile.. forumda okuduğum olumlu yorumlar nedeniyle ağustosta almıştım lensleri.. bütün arkadaşlarım bayıldı.. albümümde fotoğraflar mevcut :)

X