Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ettiğim bir kitap.Son zamanlarda da okuyanları çok görüyorum.Yorumunuz nedir?Elif Şafak - Havva'nın Üç Kızı
Daha yeni basladim. Ablama dogum gunu hediyesi olarak almistim o okudu cok begendi. Mutlaka oku dedi. Simdilik guzel ilerliyor.Merak ettiğim bir kitap.Son zamanlarda da okuyanları çok görüyorum.Yorumunuz nedir?
Uçurtma Avcısı gerçekten güzel bir kitap.Bende çok beğenmiştim.Diğer kitaplarinida tavsiye ediyorlar.En kısa zamanda okuyacağım.Halit huseyni-ucurtma avcısı . Cok mukemmel roman tavsiye ederim.
Franz Kafka nin babaya mektuplar kitabını metroda bir amca tavsiye etmişti.Çok merak ediyorum.En kısa zamanda okumak istiyorum.Franz kafka milenaya mektuplari yeni bitirdim dostoyevski yeraltindan notlara baslicam
Sanırım Sinan Yağmur'un tek okumadığım kitabı.Diğer kitaplarını okudum.Sevdiğim bir yazardır.Aşka Yolculuk Veysel Karani- Sinan Yagmur
Dini bir roman. Güzel. Tavsiye ederim. :)
Ben de sevdimSanırım Sinan Yağmur'un tek okumadığım kitabı.Diğer kitaplarını okudum.Sevdiğim bir yazardır.
Canım ben Kerbela kitabını çok beğendim.Ağlayarak okumuştum.Ben de sevdim
Başka hangi kitabı çok güzel? Bundan sonra okusam?
Aşk bir ara baya popüler bir kitaptı.Çok güzeldir ama.Üniversiteyken okumuştum.Hatirliyorum da elimdeydi sürekli.Eif şafak #Aşk#
Daha yeni mi okuyosun demeyin kısmet.
Bu zamana kadar niye okumamisim diye çok pisman oldugum tek kitap :)
Bazı kitaplar gerçekten çok sıkıyor.Bende o durumu ye,dua et,sev de yaşamıştım.Artik çok daha fazla inceliyorum kitap alırken.Hem paramız hemde zamanımız değerli.Kitap yarım kaldı ama ilerleyen zamanlarda bitiririm inş.Sende başlamışken sonunu getirKim Gruenenfelder - Aşk Kapıyı İki Kere Çalar
Gaza gelip de az kalsın D&R'ı satın alabileceğim günlerden bir gün almıştım , daha 41. sayfadayım konuyu anlamadım Ya da şöyle söyleyeyim ; 8 - 10 sayfada anlatılabilecek konuyu yaya yaya 40 sayfada anlatabiliyor yazar . Önyarılı da olmayayayım , bitirebilirsem inşallah :)
Valla canım, ben tam bir kitap kurduyum.Boş zamanım hiç olmaz, çantamda bir tane taşırım mutlaka.Kitap okumak terapi gibi geliyor bana.Kendimi okudukça çok daha rahat hissediyorum.Sanada tavsiyem eğlenceli bir kitapla başla, emin ol arkası gelecekÇok istediğim halde hala elime bir kitap alabilmiş durumda değilim.
Fakat ufaktan bir kitaba başlasam fena olmayacak.
Burada kitap konularına imreniyorum açıkçası, ne güzel okuyan bir kitle var...
Bazı kitaplar gerçekten çok sıkıyor.Bende o durumu ye,dua et,sev de yaşamıştım.Artik çok daha fazla inceliyorum kitap alırken.Hem paramız hemde zamanımız değerli.Kitap yarım kaldı ama ilerleyen zamanlarda bitiririm inş.Sende başlamışken sonunu getir