• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi jeep

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.689
83
39
arkadaşlar merhaba,

biz eşimle aracımızı değiştirmeye karar verdik. ben jeep olsun istiyorum hundai tucson ama eşim araştırdım o arabalar benzini çok harçıyormuş diyo bizim aylık benzin giderimiz 300 tl eşim jeep lerde aynı mesafe 600 tl yakıyormuş diyor. bilgisi olan yardımcı olabilirmi hangi jeep daha kullanışlı hangisi iyi hangisi iyi değil.

Benim arabam asx mitsubishi ben LPG taktığım yurtdışı dada hep öyle kullanıyorlar km 17 kuruş kokluyor arabamı tek geçerim

Benim arabam asx mitsubishi ben LPG taktığım yurtdışı dada hep öyle kullanıyorlar km 17 kuruş kokluyor arabamı tek geçerim
dediğiniz gibiyse süper şimdi baktım internetten çokta hoş görünüyor. bu araçların fiyatları nedir biliyormusunuz internette 83.000 yazıyo

arkadaşlar merhaba,

biz eşimle aracımızı değiştirmeye karar verdik. ben jeep olsun istiyorum hundai tucson ama eşim araştırdım o arabalar benzini çok harçıyormuş diyo bizim aylık benzin giderimiz 300 tl eşim jeep lerde aynı mesafe 600 tl yakıyormuş diyor. bilgisi olan yardımcı olabilirmi hangi jeep daha kullanışlı hangisi iyi hangisi iyi değil.
Benzinli değil dizel alın. Şehiriçi ortalama 6 civarı yakıyor. Bundan önceki aracımda daha yüksekti. Eşiniz havaya konuşacağına 100 km'de kaç litre yaktığına baksın arabaların. Büyük araba seviyorsanız kesinlikle SUV alın.

100 bin tl'ya zor ama biraz çıkabilirseniz Jeep'in Renegade modeli var, benzinli istiyorsanız o araçlar 114 bin falan, dizel istiyorsanız da 120 bin falan olması sanırım fiyatlarının. 2016 modelleri daha ucuzdur hatta. Hem de güzel, kaliteli, kendim de araç alma sürecimde inceleyip test sürüşüne çıkmıştım. Bir bakın dilerseniz.

bizde jeep istiyorduk ama araştırdık dediğimiz gbi fazla yakıyormuş.toyota coralla aldik

bizde jeep istiyorduk ama araştırdık dediğimiz gbi fazla yakıyormuş.toyota coralla aldik
aslında eşimde onlardan olsun diyo ama bende hep bi jeep hevesi var ilk arabamızda 10 sene önce düşündük alamadık imkanlar yetmedi hundai accsent aldık ama şimdi imkanımız varken olsun istiyorum bende.

ben internetten araştırmıştım anahtar teslim 94000 yazıyordu eşimde o aracın çıplak fiyatı klima bile ayrı ücretlendiriliyor diyor.
O fiyat benZinli manuel boş araba fiyatı. Benzinli çok yakıyor,dizel otomatik olayına girersen fiyat çok artıyor. Arabaya bikaç paket koydurunca fiyat epey artıyor. Yakın dönemde değiştirdim arabamı tuscon baktım 140-150 civarındaydı dolu bi araba. İçi güzel ve geniş. CRv nin arkası çok dar bence,juke'dan bi farkı yok. 3008 bakabilirsin 2017 modeli çok iyi. Kadjar bakabilirsin bütçene daha uygun olur.

Fiat in jeepini gordum gecen modeline bakmadım. Cok hostu bı bak ıstersen.

Back
X