• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba Meselesi

Ciddi pazarlık yapın kimse satmadığı için mecbur kabul ediyorlar. Sahibindende 800 olan arabayı pazarlıkla 680e aldı annem. 2018 kadjar. Yaşı büyük kazasız vs olması önemli olsun gidip 2008 model almayın. Ben de geçen sene nissan juke aracımı sattım çok memnundum. Tipi çok güzel değil tercih edilmiyor ama memnundum. 2013 modeldi. İlk araba için nissan juke opel corsa clio vs çok iyi bence zaten direksiyon kurslarında da bu arabalar var hep.
Benim Honda ve Toyota çok ilgimi çekiyor sağlamlık sebebiyle. Bir tane Auris kaçırdım çok çok temiz bir araçtı adam çok ucuza da sattı yetişemediğim için hâlâ pişmanım. Ama şimdi o fiyatlara asla bulamıyorum eski modeller var. Nissan Juke da bir ara taktım hatta bir taneyi ekspere soktuk söylediği gibi çıkmadı. Ama iyi ki olmamış diyorum çünkü çok tercih edilen bir araç değil satması çok hızlı olmazdı.

Benim Honda ve Toyota çok ilgimi çekiyor sağlamlık sebebiyle. Bir tane Auris kaçırdım çok çok temiz bir araçtı adam çok ucuza da sattı yetişemediğim için hâlâ pişmanım. Ama şimdi o fiyatlara asla bulamıyorum eski modeller var. Nissan Juke da bir ara taktım hatta bir taneyi ekspere soktuk söylediği gibi çıkmadı. Ama iyi ki olmamış diyorum çünkü çok tercih edilen bir araç değil satması çok hızlı olmazdı.
Bu konuda en iyi şey çevredeki arabalara göz koymak. Benim aklımda arabamı satmak yoktu. Arkadaşımın kardeşi tutturdu bana sat diye. Sattım. En azından biliyorsun arabasına bakıyor mu bakmıyor mu. Ama eski arabada her şey çıkabilir. Honda güzel bi araba evet. Biraz bütçeyi zorlardım ben olsam. Bazı galeriler kredi sağlıyor

Ben 2017 otomatik corsa arabamı 600bine sattım 4-5 ay önce bikaç çizik harici hatasızdı kmsi 80bindi. Motoruna vs kefildim. Bi 100 bin daha ekleyip daha yüksek yıl ve düşük km bakın sanayiden çıkamazsınız yoksa
Ya ben kesinlikle otomotik Corsa bu kadar yeni bu fiyata bulamıyorum. Yaşadığım bölge mi pahalı anlamadım.

Back