kızlar fıkrımız olsun hastanelerın ne kadar ıstedıklerını araştırdınızmı?
normal sezeryan epidural doğumlara ne gibi ücretler ıstedıler?
özel doktorlarınız varmı? özel doktor olunca sanırım ssk dan faydalanamıyormuşuz?
bilgilerınızı paylaşırmısınız???
Selam. Bahçelievler tarafında araştırdıgım için hep hastaneleri fiyatları bibirlerine cok yakın medikal park medıcana hizmet hastanesi JFK gibi hastanelerde fiyatlar normal için 1000-1500 ytl arası sezryan ise 1750-3000 ytl arası degişiyo tek farkları en önemli olanı paketin kapsamı. Mesela JFK ve Medıkalpark yenıdogan ucretlerini kapsamıyo bu fiaytalar içinde yer almıyo. Ama cogu hastane bebegın muayenesı testlerı vs bu dogum ucretlerının için yer veriyor.hastaneler guzel olabılır ama verdıklerı hızmetleın kapasmlarıda önemlı. hastaneden cıkarken şok yaşamak istemediğim için herşeyi soruyorum valaaa...
Acaba yenidoğanla ilgili olan ücretler ne kadar tutarki.Ben henüz fiyat sormadım ama medicalparkta yapacağım yani yenidoğan için ayrıca kaç ytl ayırmak lazımki fikri olan varmı?
Bende medikalp park a gidiyordum nsian maysı gıbı sormuştum yenıdogan ucretı pket içinde yer alıyordu. hazıran ayında hastaneyı egiştiriken sordum tekrar yenıdogan ücretlerini cıkarmışlar verilen fıyatlardan. ayrı olarak ödeyecgığimiz tutar ortalama 350-500 ytl arası dediler. tabii cocuk dr insafına kalmıs. medikalpark a bu konularda pek guvenmıyorum zaten degıştırecektım enazından herşeyi dahıl fıyatların olan aynı ayarda başka hastaneye gidiyorum şimidi.
kıslar yeni doğan ücreti ne olaki:uhm:
Merhaba;
Ben geçenlerde hizmet hastanesini arayıp sordum; normal doğum 2200 ytl, sezaryen 3050 ytl. Bunlar sigortasız fiyatlar. SSK'lı normal doğum 1000 ytl, sezaryen 1700 ytl. Bu fiyatlara sarılık aşısı, kan grubu tetkiki, hematokrit dahilmiş. Memorial ssk geçmiyormuş artık; normal 4810 ytl, sezaryen 6556 ytl (2 gün yatış).
bence dee:))) bu ne yaa? yahu adam gibi vede uygun fiyatlı bi hastane yok mu?ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?