hangi hastane ne ücret istedi?

HAYALKIZ

ece cerenin annesi:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
767
127
628
39
kızlar fıkrımız olsun hastanelerın ne kadar ıstedıklerını araştırdınızmı?
normal sezeryan epidural doğumlara ne gibi ücretler ıstedıler?
özel doktorlarınız varmı? özel doktor olunca sanırım ssk dan faydalanamıyormuşuz?
bilgilerınızı paylaşırmısınız???

kızlar fıkrımız olsun hastanelerın ne kadar ıstedıklerını araştırdınızmı?
normal sezeryan epidural doğumlara ne gibi ücretler ıstedıler?
özel doktorlarınız varmı? özel doktor olunca sanırım ssk dan faydalanamıyormuşuz?
bilgilerınızı paylaşırmısınız???

slm canım evet özel doktora gidince maalesef ücretli doğum oluyormuş ssk dan faydalanamıyorsun,gittiğin doktor hastanenin doktoruysa sorun değil sadece ücreti ödüyorsun(ssk geçmeyen hastaneler için diyorum).benim dr Acıbadem Bdüzünde fakat doğumları Bköyde yaptırıyor orası daha büyük ve teşekküllü diye geçen hafta sordum normal doğum 6500,sezaryen 8500:1shok:doktorum istediğin her yere gelirim 1500ytl alıyorum dedi.hizmet hastanesini önerdi 3000 civarı sezaryen,2000 de normalmiş,arkadaşımda Medical de doğum yapacak dr oraya başladı 900 normal,1750 sezaryen fiyatları.ama çok komik fiyatlı yerlerde var mesela.eşimin arkadaşının hanımı Merter Vatan da doğum yapacak 100 normal 200 sezaryen işte böyle canımcım biz araştırmaya devam ediyoruz bilgi topladıkça sanada yazarıma.s.

Selam. Bahçelievler tarafında araştırdıgım için hep hastaneleri fiyatları bibirlerine cok yakın medikal park medıcana hizmet hastanesi JFK gibi hastanelerde fiyatlar normal için 1000-1500 ytl arası sezryan ise 1750-3000 ytl arası degişiyo tek farkları en önemli olanı paketin kapsamı. Mesela JFK ve Medıkalpark yenıdogan ucretlerini kapsamıyo bu fiaytalar içinde yer almıyo. Ama cogu hastane bebegın muayenesı testlerı vs bu dogum ucretlerının için yer veriyor.hastaneler guzel olabılır ama verdıklerı hızmetleın kapasmlarıda önemlı. hastaneden cıkarken şok yaşamak istemediğim için herşeyi soruyorum valaaa...

Selam. Bahçelievler tarafında araştırdıgım için hep hastaneleri fiyatları bibirlerine cok yakın medikal park medıcana hizmet hastanesi JFK gibi hastanelerde fiyatlar normal için 1000-1500 ytl arası sezryan ise 1750-3000 ytl arası degişiyo tek farkları en önemli olanı paketin kapsamı. Mesela JFK ve Medıkalpark yenıdogan ucretlerini kapsamıyo bu fiaytalar içinde yer almıyo. Ama cogu hastane bebegın muayenesı testlerı vs bu dogum ucretlerının için yer veriyor.hastaneler guzel olabılır ama verdıklerı hızmetleın kapasmlarıda önemlı. hastaneden cıkarken şok yaşamak istemediğim için herşeyi soruyorum valaaa...

Acaba yenidoğanla ilgili olan ücretler ne kadar tutarki.Ben henüz fiyat sormadım ama medicalparkta yapacağım yani yenidoğan için ayrıca kaç ytl ayırmak lazımki fikri olan varmı?

Arkadaşlar Günaydın Allah sağlıkla bebişlerinizi kucagınıza almak nasip etsin.
Ben şimdilik bebiş düşünmüyorum ama
bu fiyatlar ne
Çok pahalı degil mi :S:SS:::S:S
Allah kolaylık versin...hepimize

Acaba yenidoğanla ilgili olan ücretler ne kadar tutarki.Ben henüz fiyat sormadım ama medicalparkta yapacağım yani yenidoğan için ayrıca kaç ytl ayırmak lazımki fikri olan varmı?

Bende medikalp park a gidiyordum nsian maysı gıbı sormuştum yenıdogan ucretı pket içinde yer alıyordu. hazıran ayında hastaneyı egiştiriken sordum tekrar yenıdogan ücretlerini cıkarmışlar verilen fıyatlardan. ayrı olarak ödeyecgığimiz tutar ortalama 350-500 ytl arası dediler. tabii cocuk dr insafına kalmıs. medikalpark a bu konularda pek guvenmıyorum zaten degıştırecektım enazından herşeyi dahıl fıyatların olan aynı ayarda başka hastaneye gidiyorum şimidi.

Bende medikalp park a gidiyordum nsian maysı gıbı sormuştum yenıdogan ucretı pket içinde yer alıyordu. hazıran ayında hastaneyı egiştiriken sordum tekrar yenıdogan ücretlerini cıkarmışlar verilen fıyatlardan. ayrı olarak ödeyecgığimiz tutar ortalama 350-500 ytl arası dediler. tabii cocuk dr insafına kalmıs. medikalpark a bu konularda pek guvenmıyorum zaten degıştırecektım enazından herşeyi dahıl fıyatların olan aynı ayarda başka hastaneye gidiyorum şimidi.

Anladım canım sağolasın.

ee paket değilmi bu ya bizim kızda ekstra bişiy ödemedik şimdi ne ödüyeceğiz tam bilmiyorum ama doğum fiyatına dahil..kızda 2.500 gibi bişi ödemiştik şimdi fiyatlar düştü diyolar ama hayırlısı:emir_bebek:

evet ya yenidoğan falan ne öyle.valla bu hastaneler soyuyo bizi.valla siz söylediniz ben duydum.yenidoğanı acaba bağkur falan karşılamıyo mu?

Arkadaşlar hastaneye göre değişiyor dogum ücretlerindeki içerik cogu yenıdoganı kapsarken bazı hastanelerde ayrı olarak alınıyor. sormanızda fayda var. Allahım bebişlerimizi kucagımıza saglıklı almayı nasip etseinde ödenir bunlar yahuu

Merhaba;

Ben geçenlerde hizmet hastanesini arayıp sordum; normal doğum 2200 ytl, sezaryen 3050 ytl. Bunlar sigortasız fiyatlar. SSK'lı normal doğum 1000 ytl, sezaryen 1700 ytl. Bu fiyatlara sarılık aşısı, kan grubu tetkiki, hematokrit dahilmiş. Memorial ssk geçmiyormuş artık; normal 4810 ytl, sezaryen 6556 ytl (2 gün yatış).

Merhaba;

Ben geçenlerde hizmet hastanesini arayıp sordum; normal doğum 2200 ytl, sezaryen 3050 ytl. Bunlar sigortasız fiyatlar. SSK'lı normal doğum 1000 ytl, sezaryen 1700 ytl. Bu fiyatlara sarılık aşısı, kan grubu tetkiki, hematokrit dahilmiş. Memorial ssk geçmiyormuş artık; normal 4810 ytl, sezaryen 6556 ytl (2 gün yatış).

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:a015:

Ben diğer başlıklara da şöyle bir baktım, hastaneleri de araştırdım. Fiyatları mantıklı olan hastaneleri araştırdım ve hiç de olumlu bilgiler almadım. Acıbadem, Amerikan, Alman, Memorial vs. bunların yanına varılmıyor. Off yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Anadolu yakasındaki arkadaşlar hala tam anlamıyla hiç bi forumdan adama akılı bilgi alamadım şu anda 29 haftalık hamileyim fakat doktorumla bi türlü anlaşıp kaynaşamadığım için değiştirmek istiyorum ayrıyeten gerçekden bilinçli ve teçhizatlı bi yerde artı deneyimli bi doktorla doğumumu gerçekleştirmek istiyorum artıı bunun yanı sıra çok fahiş fiyatda ödeyip enayi yerine konmakda istemiyorum açıkcası bu benim ilk doğumum arkadaşlar özellikle doğum yapanlar yada doktorundan ve hastanesinden memnun olanlar paylaşımınız için şimdiden teşekkürler..Bana yardımcı olun lütfen ben yakacıkda oturuyorum buralara yakın bir yer tabiiki daha mantıklı benim için hoşçakalınnn

ssk lıyım.. samsun anadolu hastanesinde yapacağım inşallah doğumu.. epidural anestezi ile sezeryan olarak .. 2 gece kalacağım.. çocuğun muayenesi,hastane yatışı, ameliyat, yani tüm masraflar dahil 2 gecesi 240 ytl olacak... bir aksilik olmazsa...

Ben Ankara HRS Kadın hastanesine gidiyorum. Doğumu da orada yapacağım. Hazirana kadar kampanyalıydı fiyatları ama malum biz ekimi bekleyeceğiz. Kampayalı dedikleri fiyatlar da 3500-4000 arası idi. Ama sezeryanla normal doğum farkı çok azdı. Normal doğumu da epidural anestesi ile yapıyorlar..

Back