Ben folio marka kullanıyorum canımmerhaba kizlar,
ben tam bir ay once düsük yaptim, doktorum kurtaj olmadigim icin bi regl gecmesini bekleyelim sonra tekrar yapabilirsin dedi.
suan bi onceki doktorumun verdigi folik asiti kullaniyorum halen FOLİFOR ismi ama bunu kullanan baska kimseyi duymadim kullanan var mi bunu baska? folik asit ve d3 vitamini birlikte bu ilacta ama degistirsem mi bilemedim.. sizler ne kullaniyorsunuz folik asit olarak?
merhaba kizlar,
ben tam bir ay once düsük yaptim, doktorum kurtaj olmadigim icin bi regl gecmesini bekleyelim sonra tekrar yapabilirsin dedi.
suan bi onceki doktorumun verdigi folik asiti kullaniyorum halen FOLİFOR ismi ama bunu kullanan baska kimseyi duymadim kullanan var mi bunu baska? folik asit ve d3 vitamini birlikte bu ilacta ama degistirsem mi bilemedim.. sizler ne kullaniyorsunuz folik asit olarak?
Folbiol kullanıyorum ben
Aaaa hadi ya banada onu tanıdıgımız doktor önerdi öyle aldım bendeFolbiol kullanma canım, bende düşükten sonra ona başlamıştım, doktor onun yerine folic kullan folbiol ağır yüksek miligramlı kullanma onu dedi.
Bende şuan onu kullanıyorum ve asırı iştah yaptı ni daha almıyaym diyecem ama içinde omega var o da cok önemliİmom OMEGA kullanmıştım kilo yapıyor. Folbiol kullanıyorum
Ben onu bir defa kullandım kilo aldım bıraktım. Sonra, belki ben yanlış düşündüm kilo aldırmamistir dedim tekrar kullandım 4 kilo daha aldım hemde 1 aydan az bir sürede. Şimdi bıraktımBende şuan onu kullanıyorum ve asırı iştah yaptı ni daha almıyaym diyecem ama içinde omega var o da cok önemli
Neu folid kullanıyorum bende
Yok cnm olmadı vitamin eksikliğin varsa onları tamamladığı için iştahını açıyordurİstah acma yada kilo yaptimi canim sende. Bende sanki yapti.