Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayakkabılarla konuşuyorum onlarla aramızda özel bir aşk var karşılıklı :) bazen yüksek fiyatlardan dolayı tek taraflıda olabiliyor ama güzel bir ayakkabı gördüğümde evet bebeğim sen benim olmalısın diyorum genelde
yolumun üzerindeki bütün hayvalrala konuşuyorum. eskiden gizli gizli yapardım çünkü benim gibilere deli dediklerini biliyorum. şimdi kimse umurumda değil. ohh valla doya doya konuşuyoruz karşılıklı.
simdiye kadar konustugumun farkinda degilmisim ama burayi okuyunca evet ya bende böyle yapiyorum,bende böyle söylüyorum oldum. ben esyalara cogu zaman kizarim,Allah'in cezasi! derim cok. ama yeni bir mobilya falan almissam severim onlari oksarim,öperimde hatta.oyyyy caniiiiiim derim. o mobilyalardan SIKILma zamanim gelmisse,yani hevesim artik gecmisse azarlarim onlari.gerizekalilar derim.tekme falanda atarim yani arada.
ama baska birseye cok üzgünsem,kendi adimi kendime söyleyerek,kizarim,konusurum,aglarim kendi kendime.aynaylada konusurum,fotograflarlada:2:
akıllı diye satın aldığım gerizekalı telefonumla çok sık konuşurum ben aslında ben konuşurum o dinler bolca söver sayarım, duvara fırlatmakla tehdit ederim falan, malum telefon fiyatları fırladı, bununla idare etmeye mecburum
mutfakta iş yaparken durup sanki yanımda birisi var gibi konuşurum,yaptığım yemeklerin tarifini veririm:))))) aynayla konuşurum,çiçeklerimle konuşurum ama hepsi öldüüü çok mu çekilmezim acaba:))))))