Hangi Erkek Parfm

ANNAYAKE su ara esim kullaniyor ve cok güzel kokuyor, tam erkeksi ve hos bir koku.
Esimede cok yakisiyor bu koku.

avonun perceviee süper bii kokuu yaa yokk satmakk derler ya o derecee satıodum zamanındaa :)
bide lacoste essantiel :)

Perceive odunsu bi koku bildigim kadrıyla erkek ark annesi ogluna alıo hep :))

jagler yerimseniben erkek arkadasıma almıstım ozamandan beri kullanıyor super bi koku opuyorumnanaktan

CALDıON

10 metreden bu parfümü tanırım hem çok kalıcı hemde süper kokuyor sevgilimde bunu kullanıyor

yaa parfüm almayı düşünüyorm bende ama oriflamedan soul bunu kullanan varsa paylaşabilirmi acaba

chanel bleu:asigim:
hediye almak isteyenler muhakkak gidip koklasın çok kaliteli bi koku

evt cnm bayanları güzel,bende temsilicisiym,yaklaşık 5tane parfüm aldm ordan kendime,biraz abartmşmkaydirigubbakcemile3 ama olsn güzeller ve kalıcılar yani çoğunluğu tabi, şimdide chiffon aldım set halinde bakalm o nslmşş:hulya:
soul'u da erkek arkadaşm için düşünüyorm,katalogtan baktm geçen ay ama kalıcılığı konusunda emin değilm o yüzden soraym dedm,böyle ferah kokular hoşuna gidiyoda

Hugo Boss number one güzel bi koku. Çok da kalıcı. Kokladıkça koklayası geliyo insanın. Çok ağır bi parfüm değil ama çok kalıcı ve çekici bi koku. Çok sıcak bi koku değil ama fresh de değil. Buna da bi bakın derim.Ama lütfen orijinaline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…