Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkhangi erkek ismi daha hos ve degisik
Bence ARAS yerine URAS çok daha değişik ve kulağa daha hoş geliyor derim canım... eğer benim oğlum olursa adı uras olacağı kesin :) Çok hoşuma gidiyor bide anlamı güzel şanslı anlamına geliyor... :)
daha bizim cinsiyet belli değil ama eşim erkek olursa deniz diyor kız olursa eylül diyoruz ama deniz ismi bana biraz basit geliyor yanına kısa ama güzel bi isim daha düşünüyorum ama yooookkk aklınıza uygun bi isim gelirse yazarmısınız
Bende klasik isimleri çok seviyorum gerçi artık yer değiştirdi isimler artık klasik isimler ilayda dilara aybukeee vs vs.. ıııııyyyyy nefret geldi bu isimlerden farklı olan isimlerde ayşe elif zehra artık bu isimeri duymaz olduk ben zehraya bayılırım osman çok şeker bi isim ilerde isim ezberlerken çok zorluk çekecek insanlar pıtırcan kimveytü albimayun fatırıfurtik delikafadulden
EYMEN ve ARAS çok güzel isimler eşim daha çok KUR'AN DA GEçen bi isim düşünüyor ENHAR (cennetin altından akan ırmak anlamında)istiyoruz ama bakalım kısmet ECRıN de çok güzel ALLAHın hediyesi Anlamında
ama batın olarak okunmuyor !! batın olarak okuduğun zaman Allah'ın 99 isminden kesinlikle biri değil.
tdk.gov.tr'den
batın, -tnı Ar. baµn a. esk. 1. Karın. 2. top. b. Kuşak: O, dördüncü batından dedesi oluyor.
Güncel Türkçe Sözlük -------------------------------------------------------------------------------- bâtın Ar. b¥µin a. (ba:tın) 1. İç. 2. sf. Gizli, görünmeyen.
Güncel Türkçe Sözlük -------------------------------------------------------------------------------- bâtın Bartın
canım kayra ve utku güzel isimler ama kayra ismi su aralarçok yaygın bi isim okuldu en az 3-4 tane kayra olur hellelde utku güzül ama o kadarda yaykın değil
çok moda şeyleri sevmiyorum, ama aras diğerlerinden daha iyi gözüküyor... ben mert, murat, mehmet gibi erkek gibi erkek isimlerini seviyorum..erkek adama concon isim olmaz kiiii.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsina.s.