Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkhangi erkek ismi daha hos ve degisik
ben de 12. haftamdayım henüz cinsiyetimiz bile belli değil ama ben şimdiden düşünüyorum oğlum olursa kayra kızım olursa yaren koymak istiyorum ama yanlarına birer isim daha koymak istiyorum.
asrın güzel nedense kayra adı bana hep kız adı gibi gelir ilk tanıgım kayra adında ki bebek kız dı belki de ondan eymen de begenmiyorum çok ortada kalmıs bir ad gibi seymen koy daha iyi bence
Ben oğlum olursa ismini Ilgaz koyacağım değişik ve güzel bir isim kayınvalidem önermişti gerçi seneye kadar fikrim değişebilir ama Ilgaz ismini düşün derim..
batın koyma sakın batın ne ya anlamı ne acaba? benim bildiğim tek batın ....dr dilinde karın bölgesi sanırım... eymeni çok beğeniyorum ben.. ama eşimin bi arkadaşının ismi ve onu hiç sevmiyo o yüzden istemiyo....
"züfer " anlamı ışık saçan demektir ,benim eşimin ismi ve türkiyede sadece 136 kişide var.ben çok seviyorum ismini çok değişik ve güzel buluyorum..oğlum olursa da yusuf züfer koyacam inşaallah..