Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkhangi erkek ismi daha hos ve degisik
selam arkadaslar benimde oglum olucak. liste yaptim buldugum isimlerden ama bir türlü karar veremedik. degisik ve güzel isim istiyorum.sizce hangisini koyiyim. ARAS ASRIN BATIN UTKU KAYRA EYMEN sizlerdende degisik tavsiyeler bekliyorum. herkeze tesekkürler simdiden
benim aras ismi çok hoşuma gidiyor ama koyamıyorum çevremdekiler ne o öle aras kargo diyorr sen koyabilirsen koy bence.bu isim konusu çok zor herkesi memnun etmeye kalksan olmuyor onun beğendiğini başkası beğenmiyor öyle oluncada insan o isimden çok çabuk soğuyor. benim oğlumun ismi ÇAĞAN ve yoldaki küçük kuzuyada ÇINAR dedik bakalım son anda değişmezse:)
Ben BARAN, TUNAHAN, ADA ve DORUK isimlerini seviyorum şekerim. Eski isimlerin sonuna can koymuyolar mı kıl oluyorum Şevketcan, Rafetcan falan ıyyyyy ne o ööle yaa. Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Bencede uniseks isimler koymamak daha iyi. Hele hele Kayra gibi şuanda çok popüler olan bir isim.. Sınıfında kesin Kayra diye başka biri olacak, bu bir kız da olabilir
Gerçi Kayra aslında bir erkek ismi.. Kızlara hiç koyulmamalıydı bence..
bence aras guzel bir isim bir kargo firması bu ismi seçmiş diye bu isim kullanılmayacak mı yani ne alaka.. eymen de guzel ama cooook fazla kullanıldı ilkokula basladıgında sınıfta 3-5 eymen olabilirkaydirigubbakcemile3
bende asrın diyorum..batın allahın isimlerinden.ama aynı zamanda karın bölgesi demek..batın ismini düşünmeyin derim...bende 2 hafta sonra doğum yapıcam ve oğlumun adı poyraz olacak..