Doğuma Hazırlık hangi erkek ismi daha hos ve degisik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

curry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
191
1
36
selam arkadaslar benimde oglum olucak. liste yaptim buldugum isimlerden ama bir türlü karar veremedik. degisik ve güzel isim istiyorum.sizce hangisini koyiyim.
ARAS
ASRIN
BATIN
UTKU
KAYRA
EYMEN
sizlerdende degisik tavsiyeler bekliyorum.
herkeze tesekkürler simdiden

canım bizim ileride oglumuz olursa adını Kayra koyacagız insallah.. sana da tavsiye edebilirim... Allah kucagidna gormeyi nasip etsin..:nazar:

bence KAYRA hem anlamı hem de kendi güzel ismin.hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz.ALLAH analı babalı büyütsün inşallah

benim aras ismi çok hoşuma gidiyor ama koyamıyorum çevremdekiler ne o öle aras kargo diyorr sen koyabilirsen koy bence.bu isim konusu çok zor herkesi memnun etmeye kalksan olmuyor onun beğendiğini başkası beğenmiyor öyle oluncada insan o isimden çok çabuk soğuyor.
benim oğlumun ismi ÇAĞAN ve yoldaki küçük kuzuyada ÇINAR dedik bakalım son anda değişmezse:)

ya bende aras ismini beğeniyorum ve düşünüyorum ama aras kargo var evet ne yapıcam yaa..çınar da çok güzel ama eşim beğenmedi:KK43:

Ben BARAN, TUNAHAN, ADA ve DORUK isimlerini seviyorum şekerim. Eski isimlerin sonuna can koymuyolar mı kıl oluyorum Şevketcan, Rafetcan falan ıyyyyy ne o ööle yaa. Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

BENCE İKİ İSMİ OLSUN EYMEN KAYRA :dance: BU ARADA RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...

kayra hem kız hem erkek ismi bence koymayın...

Bencede uniseks isimler koymamak daha iyi.
Hele hele Kayra gibi şuanda çok popüler olan bir isim..
Sınıfında kesin Kayra diye başka biri olacak, bu bir kız da olabilir

Gerçi Kayra aslında bir erkek ismi..
Kızlara hiç koyulmamalıydı bence..

bence aras guzel bir isim
bir kargo firması bu ismi seçmiş diye bu isim kullanılmayacak mı yani ne alaka..
eymen de guzel ama cooook fazla kullanıldı ilkokula basladıgında sınıfta 3-5 eymen olabilirkaydirigubbakcemile3

bende asrın diyorum..batın allahın isimlerinden.ama aynı zamanda karın bölgesi demek..batın ismini düşünmeyin derim...bende 2 hafta sonra doğum yapıcam ve oğlumun adı poyraz olacak..

X