Vücut Kremleri Hangi duş jelini kullanıyorsunuz?

Vücut kremleri, losyonlar
bende duru'nun kaşmirlisini kullanıyorum,baya uzun oldu kullanmaya başlayalım süper bi koku.

arkadaşlar bende bundan yani durunun kaşmir özlü şımart kendini kullanıyorum birde lüx'ün orkide sütlü& inci proteinleri olanı kullanıyorum her ikisini kokusu harika tavsiye ederim

palmolive in hepsini kullandım çok memnunum.avonu sevmem pek ama onun da mangolu bi tane vardı mükemmle kokuyodu.bu arada durunun dağ esintisi mi deniz esintisimi bitane vardı arkadşım hiç kalmıo koku dedi memnun değilmişş

duş jeli kullanırken avonun kırmızını tercih ediyordum kokusu güzel diye.bir ara da palmolive sıkılaştırıcı olanı kullandım.köpüğü ve kokusu çok hoşuma gitmedi ama yosun özlü ve sahiden sıkılaştırıyor gibiydi.sonrasında sabuna dönüş yaptım.zeytinyağlı sabunla yıkanıyorum.selülitli bölgeler için de ara ara yosunlu sabun deniyorum.duş jelleri güzel koksa bile sabun kadar iyi temizlemiyor ve kimyasalları fazla diye tercih etmiyorum artık.

bende watsonsdan peeling etkili çilekli duş jelini aldım . görüntüsü de kokusu da aynen çilek reçeli yememek için zor tutuyorum kendimi tavsiye ederim

ben de lux un mavi olanını kullanıyorum arada..en güzel mavi olanı bayılıyorum kokusuna yiyiveresim geliyobayanssulusmile....

palmolıve kullanıyorum...açıkcası sabun harıç tumö duş jellerını kullanabılıırım..farketmez..

sabun kullanmıyomusunuz..ee vücut temizlenmez ki öyle...ben el yapımı zeytinyağlı sabun kullanıyorum..hem şahane nemlendiriyo...duş jelini arada kullanıyorum ben...

palmolive kullanıyorum ama memnun muyum bilmiyorum. güzel kokuyor ama ÇOK kokuyor. deodarant ve parfüm ile birlikte koku bulutu gibi oluyorum... dove'un bir ürününü aldım, daha hafif kokuyor, sanırım vanilya gibi. o da hoş. belki de en sonunda sabuna geri dönücem. eski yöntemler sanki daha iyi oluyor.

johnsons baby bed time duş jeli
hem harika kokuyor hem de bugüne kadar kullandığım düş jelleri gibi yoğun, kaygan bi yapısı yok çok hafif vücuttan hemen arınıyor...

Palmolive spa hem muhteşem bir kokusu var hemde vucudu çok rahatlatıyor tavsiye ediyorum bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…