Vücut Kremleri Hangi duş jelini kullanıyorsunuz?

Vücut kremleri, losyonlar
lush flying fox, yasemin sevenler için harika!!! birde, lush ın snow fairy si bir harikaa kokuyor, bir gün dayanamadım tadına baktımm çok acıydıı ama :))) birde gene lush'ın the olive branchini öneririm, cildi yumuşacık yapıyor içinde mandalia suyu fln var biraz fazla sulu ama süper köpürüyor!! Duş jellerine biraz paraya kıyarım diosanız lush tan şaşmayın derim.

ben duru nun fındıklı sını kullanıyordum kremli çok güzel kokuyordu.ondan sonra palmolive aldım lavanta & ylan ylang yağı özlü harika kokuyor tavsiye ederim.şimdi de ipek aldım leylak.400 ml fiyatıda uygundu bildiğimiz leylak kokusu güzel yani.bu yaz halama misafirliğe gitmiştim onda gördüm avon senses aloha olması lazım evet evet oydu :) ne kadar güzel kokuyor öyle vallahi duştan çıkmak istemedim.ipek bitsin ondan alıcam.

Avon Senses Aloha duş jelini geçen hafta bitirdim.. Şuan Adidas Soft Cotton Shower Milk kullanıyorum. Kokusu hoş, memnunum..

Son düzenleme:
duru-gourmet(vişneli turta) bu bitti simdi avon senses lavantayı kullanıyorum harika bi kokusu var...

kızlar bişey sorucam,bugün avon kataloğuna baktım da,avon senses duş jellerine,bi tek aloha yoktu.o çok harika kokuyor ondan alacaktım fakat seriden bi tek o eksik.kaldırılmışmıdır ?

avon bana kaşıntı yapıyor galiba krem oranları çok fazla.
oriflame discover borneo kullanıyoorum. . çok güzl kokusu falan. =) tavsiye ederim =)

Kızlar en iyisi saf Hacı Şakir veya Duru sabunmuş bende Avondan çok duş jeli kullandım artık almıyorum

duru mango dondurmalı süper kokuyo içinde turuncu tanecikleri var onlarda peeling gibi oluyo misss gibi

ben bunu bi kampanyada öylesine almıştım ama çok memnun kaldım.

artık hep kullanmayı düşünüyorum:79:

sagol canım bunu söylediğin için aslında tavsiye etmediklerimizi de yazsak güzel olur boşa para vermeyiz değil mikaydirigubbakcemile2

aslında bende oriflame nin kırmızısını tavsiye etmem ama bazıları da bayılıyor kokusuna o yüzden kokusuna bakarak almak en iyisi bende sevmedim kırmızısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…