Vücut Kremleri Hangi duş jelini kullanıyorsunuz?

Vücut kremleri, losyonlar
benim cildim çok hassas olduğundan maalesef her ürünü kullanamıyorum mesela Palmolive bana felaket kaşıntı yapıyor. Şu anda Vichy' nin termal su içerikli güllü duş jelini kullanıyorum ve kokusu bir harika, tavsiye ederim. Bu bitince Sebamed in fresh shower ı alacağım Çünkü ph seviyesi vücudumuza uygun olduğu için dermatologlarcada tavsiye olunuyor, birde onu deneyeceğim...

ben şuan sebamed in likit yüz ve vücut temizleme jelini kullanıyorum onu da tavsiye edebilirim arkadaşlar ph ciltle uyumlu ben çok yerimsenibenmemnunum

Ben Işıl sabunlarını kullanıyorum,banyo bile o kokuyor.Acayip ucuz ve çok güzel kokuyor.Ondan sonra Lux dışı kırmızı olnı kullanıyorum,o da çok ucuz ve çok güzel kokuyor.Bence gereksiz para vermek boşuna yani.Sanırım narlıydı duş jeli.Harika bence.

ben kullanmadım ama Valentino V Duş Jeli çok iyi diyolar kullanan varmı aranızda
$valentino.jpg

bu üründen ?

avon'un duş jellerini kullanıyorum
banyo köpüğü de aynı işlevi görüyor zaten:))
piyasadaki duş jellerine oranla avonunkiler güzel,az bir şey de daha çok köpürüyorlar

ben komilileri kullanıyorum bu ara ,sırayla her çeşidini kullanıyorum daha önce palmolive kullanıyordum ,

arkadaşlar bu minicik minicik duş jelleri ne kadar dayanıyo size?bazıları gerçekten pahalı, miktarı az gibi geliyo bana, hemen bitivericekmiş gibi? hiç almadım o yüzden...sabun kullanıyorum ben;hacışakir,duru

palmolive lavanta& ylang ylang
duru papaya & mango
avon çiçek kokulu banyo köpüğü

arkadaşlar bu minicik minicik duş jelleri ne kadar dayanıyo size?bazıları gerçekten pahalı, miktarı az gibi geliyo bana, hemen bitivericekmiş gibi? hiç almadım o yüzden...sabun kullanıyorum ben;hacışakir,duru

3 ay gidiyor garanti küçücük duş jeli dediğiniz 250 ml oluyor durunun ki mesela

X