Vücut Kremleri Hangi duş jelini kullanıyorsunuz?

Vücut kremleri, losyonlar
Kesinlikle senses Avondan alıyorum ndirime girdikte hepsi brbirinden güzel =))

bende bu ikisini kullanıyorum şu anda avon kids i çok kullandım ama adidası yeni aldım buda güzel

ama bunlarıda kullandım özellikle avonun banyo köpükleri çok güzel

kızlar bende duş jellerini pek sewerım kullandıklarım body shop whıte musk duş jelı we losyonu gene body shop frambuaz duj jelı we losyonu body shop satsuma dus jelı we losyonu gene body shop okyanus ama kalktı sanırım dıerlerının hepsı fa hindistan cewizli ballı wanılyalı portakallı cıleklı aromaytık yagların kokusu olan bırtane watsondan aldıgım yeşıl çimen kokulu gene fa n ın yasemınlısı aklımda olanlar bnlar gene bkarım

bence de avonun sensesleri ve banyo köpükleri;manolya kokulu süper,bi de yeni çıkan şeker kokulu ..

watson çilekli duş jelinin kokusuna bayılıyorum uzun zamandır alamamıştım uzak olduğum için ama kavuştum sonunda

kocasınatapıyor sende benim gibi kokoşsun her çeşit jel var bendede ve sabunlar bitkili meyveli masaj için sütlü bu ara kullanmıyorum sivilce yapıyor arkadaşlar jeller

annem lux'un duş jelini almış

ama hepsi aynı valla bi tek kokular değişik o da duştan sonra kokmuo bile o yüsden farketmio

bunu almıştım duru looks buda çok super

bide geçenlerde avondan bunu aldım aynısının vucut kremide var çok supper kokuları var :))

ya ben niveanınkini almıştım, açık söylüyorum sadece daha pahalı diye ... ama sivilcelenme yaptı benim on omuz bölgemde.. anlayamadım , kokusu da çok güzeldi...

avon duş jelleri ve banyo köpükleri süper... zambak kokuluyu kullanıyorm şimdi..bitsin çilekliyi alıcamzemuszemus

palmolive en güzeli ama fazla kullanmıyorum cildim hassas diye...
sabunda ii gelmiyor bana herşeyin ortası karar galiba....:))

dove silk glow..kokusu mükemmel zemuszemus ama cildi duş jelleri pek temizlemediği için arada kullanıyorum. dove sabunumdan asla vazgeçmem hihoyyyt

avonun beyaz zambak kokuu banyo köpüğü ile skin so soft yanileyici duş jeli. kokuları harikaaaa.zemuszemus

avonun zambak ve manolya kokulu olanları süper...bi de şimdi şeker kokulusu çıktı:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…