Hangi doktor daha iyi sizce?

Bilmiyorum canım,zaten ameliyat olduğunu da zor anlattı. Bazı insanlar nedense ameliyat olduğu saklıyor,sanki kimse anlamayacaktır. Ama kendisi doktordan memnun.
Baktım şimdi,bu doktor hep iple çalışıyor,ben ip istemiyorum,geçici çünkü
Luva klinikte de yapıyorlar diye duymuştum ameliyatla yüz germe birde oraya sor istersen, dr. Elifin annesi de yaptırmisti yuz germe ameliyatini sanki oyle hatirliyorum

Canım sana Harun bey ne zaman 18000 tl verdi? Bana 30000 tl dedi,indirimli 25000 tl
Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım, göz var izan var, zevk var göz estetiği var yani. İG’da Post-op sonuçlarını görüp de primer ameliyata 30.000 lira verecek biri var mı acaba?

Son düzenleme:
Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım, göz var izan var, zevk var göz estetiği var yani. İG’da Post-op sonuçlarını görüp de primer ameliyata 30.000 lira verecek biri var mı acaba?
Karantina sonrası belliydi arttıracakları revizyon fiyatına burun estetiği burun estetiğinin lüks olmaktan çıktığı günler hic gelmeyecek belli ki gittikçe arşa çıkıyor fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…