- 11 Kasım 2019
- 21
- 1
- 33
-
- Konu Sahibi Beni umutlandir
Merhaba. Fiyat aldınız mı? Paylaşabilir misiniz rica etsemSelam kizlar, burda cok yeniyim, kafam karisik oldugu icin buraya üye oldum sizden yardim istiyorum
Ben burun estetigi ameliyati olmak istiyorum fakat şu 3 doktor arasinda kaldim
Dr. Erkan Soylu
Dr. Harun Çöloğlu
Dr. Engin Erkal
Daha önce bu doktorlara burun estetigi olan arkdaslar var mi aranızda?
Veya bu doktorlar dışında bana tavsiye edebileceğiniz baska doktorlar var mi?
Yardimci olursaniz cok sevinirim
Eğer instagramda ki resimler gerçekse,Vallah üçüde çok başarılı. Çok doğal sonuçlar. Fiyat farkı nedir acaba? Engin bey Antalya’da,belki daha uygun fiyata olur.Selam kizlar, burda cok yeniyim, kafam karisik oldugu icin buraya üye oldum sizden yardim istiyorum
Ben burun estetigi ameliyati olmak istiyorum fakat şu 3 doktor arasinda kaldim
Dr. Erkan Soylu
Dr. Harun Çöloğlu
Dr. Engin Erkal
Daha önce bu doktorlara burun estetigi olan arkdaslar var mi aranızda?
Veya bu doktorlar dışında bana tavsiye edebileceğiniz baska doktorlar var mi?
Yardimci olursaniz cok sevinirim
Merhaba. Fiyat aldınız mı? Paylaşabilir misiniz rica etsem
Eğer instagramda ki resimler gerçekse,Vallah üçüde çok başarılı. Çok doğal sonuçlar. Fiyat farkı nedir acaba? Engin bey Antalya’da,belki daha uygun fiyata olur.
Hiç korkmayın,artık ameliyatlar çok kolay geçiyor,çok güçlü ağır kesiciler kullanıyorlar. Ben çok kez ameliyat oldum ve hepsi çok kolay geçti. Harun beyi bana bir arkadaşım tavsiye etti. O da burnundan ameliyat olmuştu ve sonuç çok kötüydü,yamulmuştu galiba. Hiç bir doktor revizyona almamış,sadece Harun bey kabul etmiş ve sonuçtan arkadaşım çok memnun. İnşallah siz de memnun olursunuz. Randevu ücretli mi? Bende arıyorum kendime doktor,gerçi ben sadece burun değil,aynı zamanda yüz germe de istiyorum.Dr. haruna ameliyat olcam insallah bakalim sali gunu randevum var ve çok korkuyorum heyecanliyim
Dr. Harun bana 18 bin dedi
Dr. Engin 15 bin civari olmasi lazim dr erkan da ayni sekilde 15 bin tl
Benim icin dua edin nolursunuz hersey iyi geçsin ♡
Canım sen Harun beye nasıl randevu aldın? İletişim numaraları aramamaktadır diyor. Muayene ücretli mi?Dr. haruna ameliyat olcam insallah bakalim sali gunu randevum var ve çok korkuyorum heyecanliyim
Dr. Harun bana 18 bin dedi
Dr. Engin 15 bin civari olmasi lazim dr erkan da ayni sekilde 15 bin tl
Benim icin dua edin nolursunuz hersey iyi geçsin ♡
Hiç korkmayın,artık ameliyatlar çok kolay geçiyor,çok güçlü ağır kesiciler kullanıyorlar. Ben çok kez ameliyat oldum ve hepsi çok kolay geçti. Harun beyi bana bir arkadaşım tavsiye etti. O da burnundan ameliyat olmuştu ve sonuç çok kötüydü,yamulmuştu galiba. Hiç bir doktor revizyona almamış,sadece Harun bey kabul etmiş ve sonuçtan arkadaşım çok memnun. İnşallah siz de memnun olursunuz. Randevu ücretli mi? Bende arıyorum kendime doktor,gerçi ben sadece burun değil,aynı zamanda yüz germe de istiyorum.
Canım sen Harun beye nasıl randevu aldın? İletişim numaraları aramamaktadır diyor. Muayene ücretli mi?
Antalyada mi bu doktorlar. Onur Dedeyi niye hic dusunmediniz
Çok teşekkür ederim canım. Ben de şimdi randevu almaya deneyeceğimBen whatsapp uzeri ulastim harun beye, o da asistanin numarasini verdi
0533 226 83 47 bu numaradan ulastim
Muyane icin bisey istemediler valla
Bende şimdi aldım randevu Pazartesine,evime de yakın.Ben whatsapp uzeri ulastim harun beye, o da asistanin numarasini verdi
0533 226 83 47 bu numaradan ulastim
Muyane icin bisey istemediler valla
Rica ederim hersey gonlunce olur insallahÇok teşekkür ederim canım. Ben de şimdi randevu almaya deneyeceğim
Bende şimdi aldım randevu Pazartesine,evime de yakın.
İnşallah canım,senin deRica ederim hersey gonlunce olur insallah
kuvvetli agri kesici olarak neyi tavsiye edersiniz benimki cok hafifHiç korkmayın,artık ameliyatlar çok kolay geçiyor,çok güçlü ağır kesiciler kullanıyorlar. Ben çok kez ameliyat oldum ve hepsi çok kolay geçti. Harun beyi bana bir arkadaşım tavsiye etti. O da burnundan ameliyat olmuştu ve sonuç çok kötüydü,yamulmuştu galiba. Hiç bir doktor revizyona almamış,sadece Harun bey kabul etmiş ve sonuçtan arkadaşım çok memnun. İnşallah siz de memnun olursunuz. Randevu ücretli mi? Bende arıyorum kendime doktor,gerçi ben sadece burun değil,aynı zamanda yüz germe de istiyorum.
Ben tavsiye edemem,sadece doktorunuz yapabilir bunu,sağlık durumunuza bağlı çünkükuvvetli agri kesici olarak neyi tavsiye edersiniz benimki cok hafif