Hangi doktor daha iyi sizce?

Beni umutlandir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
21
1
33
Selam kizlar, burda cok yeniyim, kafam karisik oldugu icin buraya üye oldum sizden yardim istiyorum

Ben burun estetigi ameliyati olmak istiyorum fakat şu 3 doktor arasinda kaldim

Dr. Erkan Soylu
Dr. Harun Çöloğlu
Dr. Engin Erkal

Daha önce bu doktorlara burun estetigi olan arkdaslar var mi aranızda?
Veya bu doktorlar dışında bana tavsiye edebileceğiniz baska doktorlar var mi?
Yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhaba. Fiyat aldınız mı? Paylaşabilir misiniz rica etsem
Eğer instagramda ki resimler gerçekse,Vallah üçüde çok başarılı. Çok doğal sonuçlar. Fiyat farkı nedir acaba? Engin bey Antalya’da,belki daha uygun fiyata olur.

Dr. haruna ameliyat olcam insallah bakalim sali gunu randevum var ve çok korkuyorum heyecanliyim
Dr. Harun bana 18 bin dedi
Dr. Engin 15 bin civari olmasi lazim dr erkan da ayni sekilde 15 bin tl

Benim icin dua edin nolursunuz hersey iyi geçsin ♡

Hiç korkmayın,artık ameliyatlar çok kolay geçiyor,çok güçlü ağır kesiciler kullanıyorlar. Ben çok kez ameliyat oldum ve hepsi çok kolay geçti. Harun beyi bana bir arkadaşım tavsiye etti. O da burnundan ameliyat olmuştu ve sonuç çok kötüydü,yamulmuştu galiba. Hiç bir doktor revizyona almamış,sadece Harun bey kabul etmiş ve sonuçtan arkadaşım çok memnun. İnşallah siz de memnun olursunuz. Randevu ücretli mi? Bende arıyorum kendime doktor,gerçi ben sadece burun değil,aynı zamanda yüz germe de istiyorum.

Canım sen Harun beye nasıl randevu aldın? İletişim numaraları aramamaktadır diyor. Muayene ücretli mi?

Ay valla cok teşekkür ederim beni bu sözlerle rahatlattiginiz icin ♡♡♡
Valla bende cok kararsiz kaldim hangi doktora ameliyat olayim diye ama sonuc olarak harun beyi sectim bakalim insallah iyi gecer hersey, umarim sizde gönlünüze gore bi doktor bulursunuz en hayirli en iyi doktor cikar karsiniza insallah ♡♡♡

kuvvetli agri kesici olarak neyi tavsiye edersiniz benimki cok hafif

1,5 saat oldu bekliyorum,hala muayeneye giremedim Harun beye. 10 dk geç kaldım ve 1,5 satır bekliyorum. Yarım saate almazsa beni,gideceğim. Sıkıldım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…