Hangi doktor daha iyi sizce?

1,5 saat oldu bekliyorum,hala muayeneye giremedim Harun beye. 10 dk geç kaldım ve 1,5 satır bekliyorum. Yarım saate almazsa beni,gideceğim. Sıkıldım valla.

Ay sakın gitme, bence bekle o kadar aradin randevu aldin kesin yogun olduklari için bekletiyorlardir
Bence bekle veya sor ne kadar sürer daha diye ama kesinlikle gir doktora ve konuş ondan sonra karar verirsin, bosa gitmis olma kesin konus bugun doktorla bi fikir edinmis olursun hem ♡♡♡♡ dualarim seninle

Harun beyin sekreteri acayip bir kadın. Meğer Harun bey içerde beni bekliyormuş,asistan bana doktor müsait değil diyor.Ben muayene oldum eve geldim,asistan beni arayıp,doktor sizi bekliyor diyor. Tam 2 saat 15 dk boşuna bekledim. Modum düştü,enerjim kalmadı,zaten doktorun da pek enerjisi yok,iyiyce düştü modum. Konuştukları da içime sinmedi. Zaten fiyatta çok yüksek. Mini germe için 28000 tl,burun 25000 tl ve bu indirimli fiyat. Ayni anda iki ameliyat yapamam dedi,üç ay aralıkla yaparım dedi. Vallah revizyon yapanlar bile bu fiyat vermiyor. Galiba listemden sileceğim Harun beyi.

Canım sana Harun bey ne zaman 18000 tl verdi? Bana 30000 tl dedi,indirimli 25000 tl

Yaa üzüldüm valla ama hayirlisi olsun, insallah karsina en en en iyi en hayirli doktor cikar
Valla bende tedirginim ama bakalim yasayacagiz gorecegiz insallah iyi geçer ameliyatim korkuyorum valla

Sekreterin adini hatirliyormusun? Bi kadin var cok zor bi insan bi bakiyorsyn iyi bi bi bakiyorsun kotu davranıyor garip bi insan eger ayni kadından bahsediyorsak

Galiba herkese baska fiyat söylüyorlar canim, bi arkadasa 15 bin demislerdi bana 18 bin dediler
Sana daha cok soylemisler anlamadim valla
Vallah bende anlamadım. Soracağım kendisine,neden farklı fiyat veriyor. Ayrıca fiyatı sekreter veriyor.Harun beye fiyatı sordum,sekreterim sizi arar fiyat verir dedi. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.

Vallah bende anlamadım. Soracağım kendisine,neden farklı fiyat veriyor. Ayrıca fiyatı sekreter veriyor.Harun beye fiyatı sordum,sekreterim sizi arar fiyat verir dedi. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.

Valla bilmiyorum canim bunlar nasil calisiyor bende resmen çarşamba ameliyat olcam insallah iyi olur valla bi yandan da icime kurt düştü simdi

Valla bilmiyorum canim bunlar nasil calisiyor bende resmen çarşamba ameliyat olcam insallah iyi olur valla bi yandan da icime kurt düştü simdi
Kendisi çok güzel hastanede ameliyat ediyor,galiba kiralıyor orda ameliyathaneyi. Bin tanıdığım kadın tavsiye etti onu,kendisi burnunu yaptırdı Harun beye. Ama bana uymuyor galiba,çünkü bana hem burun,hem yüz germe tecrübesi olan lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…