Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sony Ericsson k800i kullanıyorum,çok memnunum.Kullanımı kolay,foto, kamera süper.Tek sorun biraz kalın ve ekranı çizilmesin diye kılıf kullanıyorum.Bende Nokia'dan vazgeçemeyenlerdendim ama Sony Ericsson diyorumşutarafagitti
nokia 6300 çok seviyorum çok şık bir telefon en kısa zamanda kendime almak istiyorum fiyatının biraz daha düşmesini bekliyorum birde samsung e250 çok tutuldu bence fiyat olarakta cazip
kesinlikle NOKIA telefon konuunda çığır aşmış olduğunu düşünüyorum... Diğerleri hep kopya...
Nokia modeli çıkarıyor daha piyasaya sürülmeden diğer markalar benzerini yapıyor...
ben nokia n73 kullanıyorum ve çok memnunum görüntü kalitesi harika 3.2 piksel kamerası var çift hoporlör ve daha bir sürü özelliği var tavsiye ederim a.s
yazın cep telefonu kullanmam :1no2:
aslında bana baksan ben hiç kullanmam ama kışın lazım olur diye taşıyorum
samsung d900i var benim memnum
her ne kadar kullanmasamda arada fotoğraf çekerim :roflol:
Nokia kullanıyorum alkisalkisalkis Nokia n73, bayılıyorum telefonuma :kedi: Görünüşü hoş, kamerası çok iyi, dayanma gücü süper, hoparlörü çok güzel ve yanında birçok iyi özelliği daha var opuyorumnanaktan