• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi Cep Telefonu...ve Niçin?

hangi marka cep telefonunu tercih edersiniz?

• nokia

OY: 103 68,2%
  • samsung

OY: 28 18,5%
  • sony ericsson

OY: 17 11,3%
  • benQ-siemens

OY: 1 0,7%
  • LG

OY: 2 1,3%

• Ankete Katılan
    151
şimdiye kadar hep nokia kullandım.taki samsung u600 le tanışana kadarŞeniz süper çok memnunum tavsiye ederim bende bordo rengi var çok şık resim kaliteside çok iyi 3.2 megapixels bi tlfona göre fazlada pahalı değil ben 650 ye almıştım şimdi 430 a düşmüş kafamçokkarıştı

eşim nokia aldıgı için bana kalsa ele daha narin gelen görünümü zarif olanı alırım bide bazı özellikleri olması lazım

BENDE NOKIA kullanıyorum. kamearası radiosu yok. Ama bana da yetıyo. SUPER Bİ TELEFON. Yukseklıkden dusdu bı kac kere bi sey olmadi.
şarj omrude 1 haftadır.

nokianın tum modelleri guzel bence.

nokiadan şaşmayın derim bence en sağlam ve en güzel telefon nokia ayrıca samsun şiddetle karşıyım sürekli bozuluyor samsung aldım 15 gün kullandım ve sonrasında 7 ay servise gidip geldi 7 ay boyunca kullanamadım süürekli arıza çıkarttı

bencede nokia dan başkası kullanılmaz
benimkinin üstünden araba geçti bişi olmadı valla sadece dış kabını değişmm gerekti o kadar tavsiyem sadece nokia olacak

samsung E740 kullanıorum işlevleri ve görünüşüyle harika fiyatıda uygun tavsiye eederim ben aldıktan sonra 4 arkadaşım daha aldı benden görüp :)

ben şahsen şöyle söyleyeceğim n83'üm vardı çok muhteşem ve fazlasıyla süper ama
bildiğiniz üzere çok fazla masraflı ve pahalı kullanmadan abime sattım jeyyar :roflol:
bence gerek yok çünkü ben cep telefonu meraklısı bir insan değilim
onun yerine samsung D900i aldım vallahi çok memnunum
nokia mı samsung mu dersen bence samsung daha çok sevdim bu telefonu
hem diğerlerine göre ucuz hem 3.0 megapiksel hem videosu falanda var :)

son telefonum samsung u700..sik ve cok kulanisli bi telefon.ama memory card almam gerkiyor, cunku istedigim kadar muzik yukleyemiyorum!

(:

Arkadaşlar annem için telefon arıyorum. Benim telefonumun menüsü karışık geldiği için başka bir marka-model arıyoruz.:bbo:

Konuşma- mesajlaşma dışında en az 2 mp lik fotoğrak çekebilsin istiyoruz. Bir de hatırlatmaları olsun yeterli annem için.

Ancak kendisi açılır-kapanır kapak, ya da kaydırmalı kapaklara karşı ön yargılı, kullanamam diyip kestirip atıyor:(:1no2:

Önerileriniz olursa çok sevineceğim. Nokia'nın 6300'ü en yakın gelen şu anda. Kullanan var mı? Sizce uygun olur mu? Menüsü çok mu karışık?:uhm:CADIARZU

bende nokia kullanıcılarından biriyim.e65 ve 6300 kullanıyorum.6300 gayet kullanışlı bir telefon ben memnunum ;)

ben samsung d900 i aldım 2007 nin en iyi telefonu seçilmiş çok güzel bi telefon tavsiye ederim arkadaşlar süper fotograflar çekiyo kamerası 3 mp herşeyi harika ayrıca renk seçenekleri var

Back