Anket Hangi Cep Telefonu...ve Niçin?

hangi marka cep telefonunu tercih edersiniz?

• nokia

OY: 103 68,2%
  • samsung

OY: 28 18,5%
  • sony ericsson

OY: 17 11,3%
  • benQ-siemens

OY: 1 0,7%
  • LG

OY: 2 1,3%

• Ankete Katılan
    151
Aldığınız Nokia telefon bozuk çıktı da geri götürdünüz mü? bu başınıza gelsin anlayın ne kadar ----- ve ----- olduklarını. Finlandiya'ya kadar şikayet dilekçesi yazdım aldığım cevaplar hep aynı "bozuksa almasaydınız", sanki kullanmadan bozuk olduğu anlaşılırmış gibi. Ertesi gün telefonu bozuk diye götürmüştüm, aradan zamanda da geçmemişti. Finlandiya'dan özellikle bozuk ürünlerin Türkiye'ye gönderildiğini de öğrendim bu arada, bir daha Nokia'mı tövbe.

Her türlü marka kullanmisligim var... Kalite olarak SONY ERRICSON diyorum ve tavsiye ediyorum.

nokia ilk telim ilk teli hatıramıyorum ikinci 3210 üçüncü 3310 şuanki 5110 i noia lar kullanışlı

ekiden olsa nokia dan sasmayin derdim ama sonnyericson harika 3 yildir kullaniyorum menüsü cok kolay ve kaliteli resim ve video cekiyor mp3 calarida güzel

önceleri eşim de ben de nokya cep telefonundan vazgeçemeyiz diye düşünüyorduk.ama şimdi samsung cep telefonlarımız var.ve çok memnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…