Hangi canta sizce :)?

Ben de oyleyim. Kuzenin ayakkabilarini duzenlerken bi defasinda sayalim dedik. "Sadece topuklu" ayakkabilari 70 cift vardi. Diger spor ayakkabi, bot, babet filan saymadik. :KK70: O derece ve hepsini ucuz alir.
Bana gore de o israf ve luzumsuz. Ben uygun kiyafet esya herseyse alimina karsi degilim asla da kucumsemem haddim degil. Herkes butcesi neyse ona gore davranir. Ama parasi olupda bir seyden 10 cesit alanq kadar bir tane alirim, ve uzun sure kullanirim. Sonrasinda asla atmam veririm mutlaka birilerine. Kaliteli oldugu icin kimsenin elinde kalmaz. Minumum duzeyde ayakkabi, giyisi ve cantam vardir benimde. Ama hep benim tarzim,sade ve sik. Bir kadinin imkani varsa biraz stil, tarz sahibi olmali bence ya.

ucuz ve kaliteliyse neden cok para verilsin ki. fuzuli masraf bana gore .hic. pahalli marka takintim olmadi su yasima kadar guzel kullandiktan sonra hersey kalitelidir
Ben de gidip 30 bin versin demedim ucuz ve kaliteli fikrine de katılıyorum az buçuk ama çanta ve ayakkabının ucuzu kalitesiz duruyor. Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilimdir belki de bilemem :D 1 tane alırım düzgün bişey olur yıllarca kullanırım en azında çanta ve ayakkabı da kuralım bu yani

Ben de gidip 30 bin versin demedim ucuz ve kaliteli fikrine de katılıyorum az buçuk ama çanta ve ayakkabının ucuzu kalitesiz duruyor. Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilimdir belki de bilemem :KK70: 1 tane alırım düzgün bişey olur yıllarca kullanırım en azında çanta ve ayakkabı da kuralım bu yani
demekki ikimizde ayni yerdryizzz canim;)

Buradaki yorumların aşağılayıcı olduğunu düşünmüyorum biraz fazla para verir kalitelisini alır senelerce kullanırım iki defa 25 30 tlye çanta aldım her yeri dağıldı bir arkadaşım var kendisi benden çok para harcar ama nerde ucuzluk var oradan alır ben bir tane alırım o paraya kendisi 5 tane alır ayrıca bu çantaların ikisi de berbat

Buraya konu acmam anlamsiz mi oldu bilmiyorum ama olsunn:KK48: bana fikir vericek kizlar bayanlar vardir burda iki camtada 30 tl birinden birini alicam ama hangisii sizcee fikirlerinizzz ?? :))))bu arada nette dolap diye program orada bu cantalarr:KK48:
Birbirine yakın tercihler değil :/ ben ikisinide kullanmazdim şahsen

25 liralik çantayı en son 3 yil once falan gordum ben varsa da denk gelmemistir
Şaşıracak ne var anlamadim doğrusu:KK14:

Artık her yerde.
Online alışveriş sitelerinde en bilinenlerde bile var bu fiyata çantalar çünkü, ona şaşırdım.

Ama ben hep sıralamayı düşükten pahalıya olarak yaparım.
Fark o olsa gerek.
Fakirliğin gözü çıksın :KK14:

Artık her yerde.
Online alışveriş sitelerinde en bilinenlerde bile var bu fiyata çantalar çünkü, ona şaşırdım.

Ama ben hep sıralamayı düşükten pahalıya olarak yaparım.
Fark o olsa gerek.
Fakirliğin gözü çıksın :KK14:
Ben normal sokak mağazası demiştim
Site olarak da trendyolcuyum başka kullanmam kolay kolay yani sonuc olarak görmedim
Fakirlikle alakali olduğunu da düşünmüyorum bu işin açıkcası
O parayi biriktirir isteyen yine alir istediğini :)
Kaldı ki sen fakirsen ben öleyim o zaman :KK45: oncelikler farklıdır sadece ;)

Buraya konu acmam anlamsiz mi oldu bilmiyorum ama olsunn:KK48: bana fikir vericek kizlar bayanlar vardir burda iki camtada 30 tl birinden birini alicam ama hangisii sizcee fikirlerinizzz ?? :))))bu arada nette dolap diye program orada bu cantalarr:KK48:

Siyah olan bende kullanıyorum çok güzel

Iyi aksamlar hanımlar ben asla reklam amacli yapmadim bunu soyleyeyim ilk basta.paylastiklarim ikinci el degil.bunlardan farkli yine bir canta aldim.bunlardan da belki alirim diye paylastim onuda yanlis yerde paylasip konu actim.
Yeni sayilirim kurallari filan bilmiyorum nerde ne acilir insanlari yargilamayalim sizden ricam...konuyu bn actim ama yorum yapmiyacagim artik bu sacma konuma yanlis yerde actigim icin ..

bence hiçbiri. Bez çantalar bu sene çok moda. daha uygun fiyata ve kaliteli ürünler için Bag Plus Store'a bakabilirsin.

Back
X