Buraya konu acmam anlamsiz mi oldu bilmiyorum ama olsunn
bana fikir vericek kizlar bayanlar vardir burda iki camtada 30 tl birinden birini alicam ama hangisii sizcee fikirlerinizzz ?? :))))bu arada nette dolap diye program orada bu cantalarr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkincisi amcaların beline bağladığı çantaya benziyor
İlki.
Dert diye yazmadim zaten basliktada dertle ilgili bisey yazmiyir fikir aliyorum bence cokdogal :)Çok büyük dertmiş, allah yardım etsin.
Kızlar bayanlar?
Dert diye yazmadim zaten basliktada dertle ilgili bisey yazmiyir fikir aliyorum bence cokdogal :)
Ozaman konuyu iptal etme gibi bir sansim varmi kaldirabiliyormuyuz yardimci olabilirmisinizBir derdim var bölümü ve fikir almak doğal???
Neyse birazdan bakarlar çaresine.
Ozaman konuyu iptal etme gibi bir sansim varmi kaldirabiliyormuyuz yardimci olabilirmisiniz
Anladim admin kaldirabiliyor ozaman tamam pro lem olmaz sanirim daha kusura bakmayiniz ozamanYok, admin birazdam müdahale eder zaten. Konuyu silmek, kaldırmak bir seçenek değil.
2.cisi seksenli yıllardan kalmış sakın almayın birincisi de ehh işteBuraya konu acmam anlamsiz mi oldu bilmiyorum ama olsunnbana fikir vericek kizlar bayanlar vardir burda iki camtada 30 tl birinden birini alicam ama hangisii sizcee fikirlerinizzz ?? :))))bu arada nette dolap diye program orada bu cantalarr
![]()
taşınmasını isteyin konununOzaman konuyu iptal etme gibi bir sansim varmi kaldirabiliyormuyuz yardimci olabilirmisiniz