Hangi Burçtan Erkekleri Daha Çekici Buluyorsunuz ? ( Anket )

Hangi Burçtan Erkekleri Daha Çekici Buluyorsunuz ?

• Akrep

OY: 4 14,3%
  • Başak

OY: 0 0,0%
  • Aslan

OY: 2 7,1%
  • Yengeç

• Balık

OY: 3 10,7%
  • Boğa

• İkizler

OY: 0 0,0%
  • Terazi

OY: 1 3,6%
  • Kova

• Oğlak

• Yay

• Koç

OY: 3 10,7%
  • İlgilenmiyorum

OY: 1 3,6%

• Ankete Katılan
    28
Sevgilim akrep degil, hatta akrep sevgilim bile olmadi.. olur gibi oldu o yetti... akrep hulannn.. Hepsi cekici oluyor. Burcum akrep diyince, anlamisstimmm diyesim geliyor :KK52:

Ondan sonra da Koc geliyor canim :p :KK24:

Son düzenleme:
Şimdi buraya benim herifin burcunu yazmazsam kesin çıngar çıkar:KK14:
Balık diyeyim bari:KK37:

herkes sevdiği erkeğin burcunu çekici bulacaktır illaki :):)

ama genelde cazibe gezegeni olan marsın sahipleri koç ve akrep burçları , güzellik gezegeni venüsün sahibi olan terazi burçları çekici bulunur...bende akrep koç aslan ve terazi erkeklerini çekici bulmuşumdur hep...bir akrep erkeğinin keskin yüz hatları ve derin gözleri bakışları....bir koçun sexiliği ve marsın verdiği yüksek enerjisi....bir aslanın asil duruşu bir terazinin kusursuz görünümü yakışıklılığı....:KK34:

Akrep erkeğinden çok cektım halada cekıyorum neyzkkı kendımde akrep kadınıyım ama boyle ankete su cvp werılır : Akrep erkegının hoyrat dawranısları hıperaktif olması we bi okadar da cinsel cekimi kesinlikle akreppp denir ! Snrada koç . Koç erkeğinin kendine güwenı sarıyor valla .

herkes sevdiği erkeğin burcunu çekici bulacaktır illaki :):)

ama genelde cazibe gezegeni olan marsın sahipleri koç ve akrep burçları , güzellik gezegeni venüsün sahibi olan terazi burçları çekici bulunur...bende akrep koç aslan ve terazi erkeklerini çekici bulmuşumdur hep...bir akrep erkeğinin keskin yüz hatları ve derin gözleri bakışları....bir koçun sexiliği ve marsın verdiği yüksek enerjisi....bir aslanın asil duruşu bir terazinin kusursuz görünümü yakışıklılığı....:KK34:

Biliyodum biliyodum hakli oldugumu biliyodummm :KK52: .. kesinlikle akrep ve koc!!!

onun disinda terazilerin aski diller destan olur, cok sever, cok sahiplenirler oyle fazla da SIKMADAN, bunuda demeden gecemicem.. en iyi sevgili ve es terazilerden cikar, eger gercekten seviyorlarsa tabi.

Son düzenleme:
X