Hangi bölümden randevu almalıyım ?

Kadın doğuma kesin gideceğim canım. Regl iken alttan muayene oluyor mu ? Doktor bakar mı yani? benim çok fazla geliyor özellikle 2. 3. günü :/
Evliyseniz diyim yanlış anlama olmasın bakar saten regl döneminde 2.3 gitmen lazım fakat 2 kez aynı anda farklı doktordan randevu alınmıyor

Bence onceligin kadin dogum olmali. Troidlere bakildigini biliyorum adetli gittigimde bakilmisti benim. İnsulin icin bisey soyleyemiycem o dahiliyenin alanina giriyor diye biliyorum. Zaten yapilacak testlere gore illaki yonlendirecektir troid hormonu sikintili bide dahiliye detayli baksin gibi gbi. Sen bi yerden basla gerisi gelir. Virus bundan sonra nekadar hayatimizda orasi mechul onun icin biseyleri ertelemek cozum degil tedbirini al sirayla yonlendirmelere gore ilerle

Bende öyle düşündüm canım. Arkadaş 2 farklı doktordan randevu alınmıyor dedi. Kadın doğumu seçeceğim zaten hasta olduğum için kaçırmamam lazım. Bu endokrinoloji bölümü dahiliyeden daha mı kapsamlı bakıyor ? b12 vs içinde mi? Eğer alınabilirse oradan da sıra alırım (tabi yönlendirme olmadan alınıyorsa)

Endokrinolojiye gidebilmek için dahiliyeden sevk alman lazım. Ben senin yerinde olsam aile hekimine gider bütün tahlillerimi yaptırırım. Sonuç larlada dahiliye ve kadın doğuma giderim oralarda sıra beklemem aile hekimi bütün yahlilleri isteyebiliyor.

Kadın Doğum da(b12, D,vb) vitamin değerlerine, tiroid e bakarlar. Hamilelik planladığım da hepsine baktırmıştım ben.

aile hekimine sağlık ocağına gerekmedikçe gitmem. bundan 2 yıl öncesi gittim kan testim kayboldu 2 gün bekledim sonuçları hadi bidaha yaptır dendi. Eziyet insana.

Dahiliye sorun görürse endokrine yönlendirir. Endokrin düzenli takip eder. Ciddi bir sorun görmezse yönlendirmez.
Teşekkürler. İlk kadın doğumdan sıra alacağım 2. doktordan sıra alınırsa dahiliyeye giderim. Gidemezsemde bu hafta içinde ayrı bir gün giderim bir şekilde. Gerçekten tesekkürler kafamdaki karışıklık kalktı.

Evet dahiliye yönlendirmeden gidilmiyormus sanırım inşallah çözümlenir hersey ama nedense içimden bir ses son gittiğime göre daha da sonuçlarım kabarmıs olacak diyor. Hayırlısı.
Ben özele gittiğim için galiba direk gittim

Kızlar bu arada regl iken alttan muayene varsa benim mantar enfeksiyonum var doktor buna bakabilir mi? Tabi benim var dememle krem vs yazmaz illa ki test ister. Anlaşılır mı ?

aile hekimine sağlık ocağına gerekmedikçe gitmem. bundan 2 yıl öncesi gittim kan testim kayboldu 2 gün bekledim sonuçları hadi bidaha yaptır dendi. Eziyet insana.
Aile hekiminde verdgınız kan hastanenin ekranınada düşüyor aynı lab ise . Kaybolması biraz sizin şanssızlığınız olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…