Teşekkürler bende böyle düşündüm emin olamamıştım.Birinden mesela kadın doğumdan randevu alır diğer şikayetlerinizi de iletirsiniz ilgili doktora, o zaten sizi yönlendirir.
Teşekkürler. Saç dökülmesi için dermatoloji düşünüyorum ama bilemedim.Hormon testleri için kadın doğum, diğerleri için dahiliye. Dahiliye gerek görürse endokrine yönlendirecek sizi.
1 gün ile kurtuluş yok yani hastahanedenSiz iç hastalıkları bölümüne gidiceksiniz onlar endokrin bölümüne istem yapıcak sonra o bölümden randevu alıp insülin direnci troid hormonlar vs o bölüm bakıcak.
Teşekkürler. yarım saat arayla alayım anca yetişirim.Kadın doğum ve endokrinoloji bölümü. Endokrine gitmek icin de önce dahiliye
Canım genel cerrahada gidebilirsin orada kan tahlili yaptırdığın zamn hepsi çıkar artı sen birde diğer problemden bahset bende öyle yaptım doktor baktı hepsineKızlar gideceğim hastanede cildiye yokmus. Bende 1 saat arayla kadın doğum ve dahiliyeye alacağım. Ayrıca çenemim altında kıllanma olmus aynaya dikkatli bakınca gördüm
Yanılmıyorsam tiroidle ilgili sıkıntılar saç dökülmesini tetikleyebiliyor. Önce onlara gidin , sorarsanız yönlendirirler zaten.Kızlar gideceğim hastanede cildiye yokmus. Bende 1 saat arayla kadın doğum ve dahiliyeye alacağım. Ayrıca çenemim altında kıllanma olmus aynaya dikkatli bakınca gördüm
Kadın doğuma kesin gideceğim canım. Regl iken alttan muayene oluyor mu ? Doktor bakar mı yani? benim çok fazla geliyor özellikle 2. 3. günü :/Canım genel cerrahada gidebilirsin orada kan tahlili yaptırdığın zamn hepsi çıkar artı sen birde diğer problemden bahset bende öyle yaptım doktor baktı hepsine
Evet doktor daha önce olabilir demişti o yüzden cildiye doktoruna gitmeyeceğim hastanede de yokmus. Bende troid hormonlardan şüpheleniyorum.Yanılmıyorsam tiroidle ilgili sıkıntılar saç dökülmesini tetikleyebiliyor. Önce onlara gidin , sorarsanız yönlendirirler zaten.
Endokrinolojiden randevu almalısınız.Kızlar selam. Bugün regl oldum ve yarın ya da ertesi günü doktora gitme planım var. Şimdi 3 dertten muzdaribim. 1 - saç dökülmesi 2 - troid insülin direnci şeker bakılacak (vitaminler) 3- daha önce doktorum kadın doğumdan hormon testi östörojen testi yaptırmamı istedi. (sivilceye benzer alerjik noktalar vardı cildimde) Öncelikle hangi testin içinde ne oluyor bilmiyorum. Şimdi hastaneden randevu alırken hangi bölümden ya da bölümlerden alayım. Yani demek istediğim şu; Mesela kadın doğuma gittiğiminde hormon testini yapınca bu test troid - insülin direncini kapsıyor mu ? yoksa özel olarak ayrıca mı yaptırmam gerek. saç dökülmem için kan testi istiyorum. (Ya da bu baska bir testte çıkar mı ?) Virüsten dolayı hepsi üst üste geldi. İyice kafam karıştı yani bir yardım etseniz bana.
Adetimin 2.günü Yumurtalıklarıma baktı doktorum.. alttan muayene olarak kameralı cihazla. Var yani bakarlarKadın doğuma kesin gideceğim canım. Regl iken alttan muayene oluyor mu ? Doktor bakar mı yani? benim çok fazla geliyor özellikle 2. 3. günü :/
Neyse sıkıntı olmaz herhalde eskiden ilişkiye giremediğim için korkuyordum şimdi korkmam diye düşünüyorum sıkmam kendimi. Tabi lak diye bir an aletle bakmazsaAdetimin 2.günü Yumurtalıklarıma baktı doktorum.. alttan muayene var canım
Teşekkürler dahiliyeden de daha üst bir bölüm mü ? 1,2 kez duydum ama hiç gitmedim.Endokrinolojiden randevu almalısınız.
Yok canım söylersin bende geçmiş vajinismusum dedim çok narin davrandı benim elime verdi cihazı al sen yap istersen dedi.Neyse sıkıntı olmaz herhalde eskiden ilişkiye giremediğim için korkuyordum şimdi korkmam diye düşünüyorum sıkmam kendimi. Tabi lak diye bir an aletle bakmazsa
Bazen böyle çok nazik doktorlar çıkıyor insanın karşısına Allah razı olsun onlardan. Benim ilk gittiğim doktor aman aman yarabbim korktum diye azarlayacaktı resmenYok canım söylersin bende geçmiş vajinismusum dedim çok narin davrandı benim elime verdi cihazı al sen yap istersen dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?