- 11 Aralık 2018
- 40.462
- 251.377
- 598
Muhtemelen dermatolojik kaynaklı değildir dökülmeniz. Vitamin mineral bişey eksiktir. O da dahiliyeye yollar zaten.Teşekkürler. Saç dökülmesi için dermatoloji düşünüyorum ama bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen dermatolojik kaynaklı değildir dökülmeniz. Vitamin mineral bişey eksiktir. O da dahiliyeye yollar zaten.Teşekkürler. Saç dökülmesi için dermatoloji düşünüyorum ama bilemedim.
Evliyseniz diyim yanlış anlama olmasın bakar saten regl döneminde 2.3 gitmen lazım fakat 2 kez aynı anda farklı doktordan randevu alınmıyorKadın doğuma kesin gideceğim canım. Regl iken alttan muayene oluyor mu ? Doktor bakar mı yani? benim çok fazla geliyor özellikle 2. 3. günü :/
Bence onceligin kadin dogum olmali. Troidlere bakildigini biliyorum adetli gittigimde bakilmisti benim. İnsulin icin bisey soyleyemiycem o dahiliyenin alanina giriyor diye biliyorum. Zaten yapilacak testlere gore illaki yonlendirecektir troid hormonu sikintili bide dahiliye detayli baksin gibi gbi. Sen bi yerden basla gerisi gelir. Virus bundan sonra nekadar hayatimizda orasi mechul onun icin biseyleri ertelemek cozum degil tedbirini al sirayla yonlendirmelere gore ilerleKızlar selam. Bugün regl oldum ve yarın ya da ertesi günü doktora gitme planım var. Şimdi 3 dertten muzdaribim. 1 - saç dökülmesi 2 - troid insülin direnci şeker bakılacak (vitaminler) 3- daha önce doktorum kadın doğumdan hormon testi östörojen testi yaptırmamı istedi. (sivilceye benzer alerjik noktalar vardı cildimde) Öncelikle hangi testin içinde ne oluyor bilmiyorum. Şimdi hastaneden randevu alırken hangi bölümden ya da bölümlerden alayım. Yani demek istediğim şu; Mesela kadın doğuma gittiğiminde hormon testini yapınca bu test troid - insülin direncini kapsıyor mu ? yoksa özel olarak ayrıca mı yaptırmam gerek. saç dökülmem için kan testi istiyorum. (Ya da bu baska bir testte çıkar mı ?) Virüsten dolayı hepsi üst üste geldi. İyice kafam karıştı yani bir yardım etseniz bana.
Aaa neden öyle acaba virüsten dolayı mı önceden alınıyordu çünkü. Evet evliyim.Evliyseniz diyim yanlış anlama olmasın bakar saten regl döneminde 2.3 gitmen lazım fakat 2 kez aynı anda farklı doktordan randevu alınmıyor
Bende öyle düşündüm canım. Arkadaş 2 farklı doktordan randevu alınmıyor dedi. Kadın doğumu seçeceğim zaten hasta olduğum için kaçırmamam lazım. Bu endokrinoloji bölümü dahiliyeden daha mı kapsamlı bakıyor ? b12 vs içinde mi? Eğer alınabilirse oradan da sıra alırım (tabi yönlendirme olmadan alınıyorsa)Bence onceligin kadin dogum olmali. Troidlere bakildigini biliyorum adetli gittigimde bakilmisti benim. İnsulin icin bisey soyleyemiycem o dahiliyenin alanina giriyor diye biliyorum. Zaten yapilacak testlere gore illaki yonlendirecektir troid hormonu sikintili bide dahiliye detayli baksin gibi gbi. Sen bi yerden basla gerisi gelir. Virus bundan sonra nekadar hayatimizda orasi mechul onun icin biseyleri ertelemek cozum degil tedbirini al sirayla yonlendirmelere gore ilerle
Bende öyle düşünüyorum oraya gerek yok. Dahiliyenin baktıklarına endokrinolojide mi bakıyır hatta daha kapsamlı mı ?Muhtemelen dermatolojik kaynaklı değildir dökülmeniz. Vitamin mineral bişey eksiktir. O da dahiliyeye yollar zaten.
Endokrinolojiye gidebilmek için dahiliyeden sevk alman lazım. Ben senin yerinde olsam aile hekimine gider bütün tahlillerimi yaptırırım. Sonuç larlada dahiliye ve kadın doğuma giderim oralarda sıra beklemem aile hekimi bütün yahlilleri isteyebiliyor.Kızlar selam. Bugün regl oldum ve yarın ya da ertesi günü doktora gitme planım var. Şimdi 3 dertten muzdaribim. 1 - saç dökülmesi 2 - troid insülin direnci şeker bakılacak (vitaminler) 3- daha önce doktorum kadın doğumdan hormon testi östörojen testi yaptırmamı istedi. (sivilceye benzer alerjik noktalar vardı cildimde) Öncelikle hangi testin içinde ne oluyor bilmiyorum. Şimdi hastaneden randevu alırken hangi bölümden ya da bölümlerden alayım. Yani demek istediğim şu; Mesela kadın doğuma gittiğiminde hormon testini yapınca bu test troid - insülin direncini kapsıyor mu ? yoksa özel olarak ayrıca mı yaptırmam gerek. saç dökülmem için kan testi istiyorum. (Ya da bu baska bir testte çıkar mı ?) Virüsten dolayı hepsi üst üste geldi. İyice kafam karıştı yani bir yardım etseniz bana.
Kadın Doğum da(b12, D,vb) vitamin değerlerine, tiroid e bakarlar. Hamilelik planladığım da hepsine baktırmıştım ben.Bende öyle düşündüm canım. Arkadaş 2 farklı doktordan randevu alınmıyor dedi. Kadın doğumu seçeceğim zaten hasta olduğum için kaçırmamam lazım. Bu endokrinoloji bölümü dahiliyeden daha mı kapsamlı bakıyor ? b12 vs içinde mi? Eğer alınabilirse oradan da sıra alırım (tabi yönlendirme olmadan alınıyorsa)
aile hekimine sağlık ocağına gerekmedikçe gitmem. bundan 2 yıl öncesi gittim kan testim kayboldu 2 gün bekledim sonuçları hadi bidaha yaptır dendi. Eziyet insana.Endokrinolojiye gidebilmek için dahiliyeden sevk alman lazım. Ben senin yerinde olsam aile hekimine gider bütün tahlillerimi yaptırırım. Sonuç larlada dahiliye ve kadın doğuma giderim oralarda sıra beklemem aile hekimi bütün yahlilleri isteyebiliyor.
O zaman en baş gideceğim kadın doğum olacak. Ardından dahiliyeye.Kadın Doğum da(b12, D,vb) vitamin değerlerine, tiroid e bakarlar. Hamilelik planladığım da hepsine baktırmıştım ben.
Dahiliye sorun görürse endokrine yönlendirir. Endokrin düzenli takip eder. Ciddi bir sorun görmezse yönlendirmez.Bende öyle düşünüyorum oraya gerek yok. Dahiliyenin baktıklarına endokrinolojide mi bakıyır hatta daha kapsamlı mı ?
Teşekkürler. İlk kadın doğumdan sıra alacağım 2. doktordan sıra alınırsa dahiliyeye giderim. Gidemezsemde bu hafta içinde ayrı bir gün giderim bir şekilde. Gerçekten tesekkürler kafamdaki karışıklık kalktı.Dahiliye sorun görürse endokrine yönlendirir. Endokrin düzenli takip eder. Ciddi bir sorun görmezse yönlendirmez.
Evet dahiliye yönlendirmeden gidilmiyormus sanırım inşallah çözümlenir hersey ama nedense içimden bir ses son gittiğime göre daha da sonuçlarım kabarmıs olacak diyor. Hayırlısı.Endokrin gibi
Ben özele gittiğim için galiba direk gittimEvet dahiliye yönlendirmeden gidilmiyormus sanırım inşallah çözümlenir hersey ama nedense içimden bir ses son gittiğime göre daha da sonuçlarım kabarmıs olacak diyor. Hayırlısı.
Bende özele gideceğim olur mu acaba.Ben özele gittiğim için galiba direk gittim
Ben direk gitmiştimBende özele gideceğim olur mu acaba.
Aile hekiminde verdgınız kan hastanenin ekranınada düşüyor aynı lab ise . Kaybolması biraz sizin şanssızlığınız olmuşaile hekimine sağlık ocağına gerekmedikçe gitmem. bundan 2 yıl öncesi gittim kan testim kayboldu 2 gün bekledim sonuçları hadi bidaha yaptır dendi. Eziyet insana.
Evet ekrana bakıp yok gözükmüyor dediler.Aile hekiminde verdgınız kan hastanenin ekranınada düşüyor aynı lab ise . Kaybolması biraz sizin şanssızlığınız olmuş