Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cildim karma bi cilt, fiyatı önemli değil sadece yüzde doğal ve kalıcı olsun yeter.. Geçenlerde bu forumda okumuştum ama aradım bulamadım bi arkadaş paylaşmıştı bb kreminin yüzündeki sivilcelerini bayağı kapatmıştı güzel duruyordu markasını unuttum garnieri ben bi inceleyeyim teşekkürler yorumunz için..
BB krem kullanmanızı tavsiye ederim.. Kullanan arkadaşları görünce şaşırmıştım fondetenden daha iyi..
Cildim karma bi cilt, fiyatı önemli değil sadece yüzde doğal ve kalıcı olsun yeter.. Geçenlerde bu forumda okumuştum ama aradım bulamadım bi arkadaş paylaşmıştı bb kreminin yüzündeki sivilcelerini bayağı kapatmıştı güzel duruyordu markasını unuttum garnieri ben bi inceleyeyim teşekkürler yorumunz için..
BB krem kullanmanızı tavsiye ederim.. Kullanan arkadaşları görünce şaşırmıştım fondetenden daha iyi..
Çok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?
Missha perfect cover kullandığım en iyi bb krem benim de cildim karma garnier pure beauty bunları kusuyordu yüzüm misshada böyle olmuyor çok kalıcı ve güzel bir şekilde nemlendirirsen cildini çok doğal duruyor tavsiye ederimÇok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?
Bende maybiline kullanıyorum ve çok memnunum. Yüzüm yağlı olmadıği için de parlamıyor. Sadece onu sürüp çıkıyorum. Bende başka denemedim henüzmaybelineınkini kullanıyorum başka marka denemedim ama oldukça memnunum oldukça doğal duruyor pudrasıyla birlikte kullanınca harika :)
Ben garnıer lıght kullandım ince uzun bir kaptaydı neredeyse bir yıl yetti hatta daha fazla olabilir sıvı ama bir o kadarda yoğun kapatıcılığı olduğu için baya yetti ben memnun kaldım yağlı yağlı göeünmüyor tavsiye ederim