- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #156.461
Sen ne zamandır evlisin?
yaaaa öyle utandırırım bennnUtandiriyorsun beni sekerim
seb bak dersın bekmaz mıyııımmmoglak_kadini gretmenim bir bakar misin ?
seb bak dersın bekmaz mıyııımmm
ewet yenıden ygs ye gırcen kpssye de lıse mezunu olarak da gırebılırsın hangı bolum dusunuyosunOgretmenim malum ben uniyi birakip kactim geldim.
Simdi tekrardan basliycam ama bir cok seyi bilmiyorum bu konular hakkinda senden bilgi isteyemcm ama ,
Mesela simdi ben ygs ye gircem demi?
Ve kppsye girebilme sansim var mi ve ne olarak girebilirim.
ewet yenıden ygs ye gırcen kpssye de lıse mezunu olarak da gırebılırsın hangı bolum dusunuyosun
hangısınden en son dıploman varsa ordan gırersın önlısans dıploman varsa ordan gırersın cnm ayyy ınsallahhh yhaaaaa hadı bakalımmmDis ticaret
Yani on lisans mi , yoksa lisans mi olarak . Peki bu yil sinav var mi
olsun vakıt kazanmıs oldunBu yilki kayitlar bitmis
Napalim bu yil ygs ye hazirlancaz o zmn
hangısınden en son dıploman varsa ordan gırersın önlısans dıploman varsa ordan gırersın cnm ayyy ınsallahhh yhaaaaa hadı bakalımmm
olsun vakıt kazanmıs oldun
işte sıkı sıkıya calış bakalım erotık hıkaye yasak bundan sonra hımmmmm
lıse fızıgı bılmem ama benOyle tabiki yardimlarini bekliyorum ogretmenimcu ku ben en son lise 1 de fizik ve biyoloji gordum
lıse fızıgı bılmem ama benortaokula gırdıgım ıcın ben de en son fızık derslerını 8 yıl once gördum ama ygs matematık kımya yapabılırım
once bı kaydın sılındı mı ondan emöın ol öğrencı ıslerını ara bı konus orayla sonra kendı okudugun lıseden kendı dıplamanı alırsın yıne onlar sana dıploma yerıne gececek bı belge verırlerSu anda en son liseden diblomam var , bide simdi birisi sey dedi unideki kaydin silinmistir dedi . Dogrumudur ? Ve benm lise diblomam nerede su anda blmiyorum.
Uniye kaydolurken okulda daha diblomlar basilmadgi icin bir kagit vermislerdi . Onh vermistim uniye, simdi ben lise diblomami liseden mi alacam . Yoksa unide. Mi isteycgm
once bı kaydın sılındı mı ondan emöın ol öğrencı ıslerını ara bı konus orayla sonra kendı okudugun lıseden kendı dıplamanı alırsın yıne onlar sana dıploma yerıne gececek bı belge verırler
sor bakemYarin ariyacagim orayi . Peki son bir soru daha sorsam
sor bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?