- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #155.621
Hosgeldin canimherkese huzurlu ve mutlu günler :)
Doyurmasaydin ac kalaydinOhhhhh ac karnimi bugunde doyurdum
ehlen ve sehlen habibtem
Doyurmasaydin ac kalaydinne o.mamutunu osledij aclik grevinemi basladin
Ye iç habibtem bebe kilosu bendeki dersinAciktummmmmmmmmm bendeeee
Alla alla niye beni kış ne etkilemiy yawwOzledimde . Istahim yok ya eskisi gbi nie bilmiyorum kış geldi ya ondan heralde
İrsizlik yapma bana ait Bi cümle buehlen ve sehlen habibtem
Sen hani mesac attin ya cevap verdim ötekine veremeden uyumusumGuzum inan ki gözümü acimadim uyumusum kalmisim buraya yazarken
İşte budurMELEKiim habibteeem cok sagolll sendeee cok iyisin iyiki varsinnnn...iyiki tanimisim seniii..insan olup sanal alemi bu.kadar kafasina takan insanin aklina sasarimmm..gulup.egleniyoruzzz..sakalasiyoruz birbirimIi bilgilensiriyorz ne olursa olsun iyi kotu animizi burda anlatiyoruzzz..hirs yaparak baskalarini karalama.icinde olanlarin durumu ortadaaa...daha cok sey kaybedecek o inaanlar..bu guzel.ortami bozmaya calisan insanlar cocukluktan baska birsye yaptiklari yok...birakin da oynayiversinler kosede
He anlaşıldıBende uyumam gerek ama,erif gelmedi anahtari yok daha mecbur bekliom
Gordum zeynepim gördüm gelemedim gece uyumusum afett caniminiciTamam bebem o sabahds gorur bende yazarım simcik
Yaw bebeye ne alaka o sese ben bile utanirim bazen herifi bogaz bile isterim kaç desibel bilinmi o çekirdek sesiAllam cekirdek citleme sesinden cocuk mu uyanirnasi bebe bu yaw
Savul yigitim gusel izah etmissinSordumda emir sunnet oldu 1 hafta once ondan onunla ilgileniy . Şimdide cok yorgunmus . Bana yazarken uyuyakaldi gel.zeynp cagrio didim emir.cok yordu vs die soyledi . Affet onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?