- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #155.561
Tostumu yedim bekliom
Kaşın gozun ayri.oynuyor
kaybolmadım sol kasığımda ağrı var bi bitki çayı içem dedim ama biraz dan kaybolcam eşim gelcek telde görmesin beni kızıo sonra napıon gece gece die :)Gel kiz.gelsaka yapiyoz
Tostumu yedim bekliom
kaybolmadım sol kasığımda ağrı var bi bitki çayı içem dedim ama biraz dan kaybolcam eşim gelcek telde görmesin beni kızıo sonra napıon gece gece die :)
neden ıhlamurun ne zararı var hemde organik ağaçtan toplamıştık ?Bitki cayi icme . Zararli olur .
Masallah cek
neden ıhlamurun ne zararı var hemde organik ağaçtan toplamıştık ?
Ihlamurun zarari olmaz gebelikte bile icilen zararsiz bitki adacayi falan sıkıntıneden ıhlamurun ne zararı var hemde organik ağaçtan toplamıştık ?
adaçayı hep sıkıntı ztn onu biliomIhlamurun zarari olmaz gebelikte bile icilen zararsiz bitki adacayi falan sıkıntı
MELEKiim habibteeem cok sagolll sendeee cok iyisin iyiki varsinnnn...iyiki tanimisim seniii..insan olup sanal alemi bu.kadar kafasina takan insanin aklina sasarimmm..gulup.egleniyoruzzz..sakalasiyoruz birbirimIi bilgilensiriyorz ne olursa olsun iyi kotu animizi burda anlatiyoruzzz..hirs yaparak baskalarini karalama.icinde olanlarin durumu ortadaaa...daha cok sey kaybedecek o inaanlar..bu guzel.ortami bozmaya calisan insanlar cocukluktan baska birsye yaptiklari yok...birakin da oynayiversinler kosede
adaçayı hep sıkıntı ztn onu biliom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?