- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #155.441
Yaa melekimmmHe evetsen benim minik kuşumsun bundan böyle utanmani yirim.senin
Gözü ayrılmış
KiminGözü ayrılmış
Oyyy seninn kalbini severimm tatli melekimmvayy be yıllar ne cabuk geçiyor daha dün gibi kk ya ilk üye olduğum gün 5 yıl olacak nerdeyse hiç bi zaman pişman olmadım bu siteye üye olmaktan canım dedğim ,kardeşim gibi sevdiğim, her sırrımı paylaştığım ,beraber güldüğüm ,beraber ağladığım dostluklarına sonuna kadar güvendiğim dostlar tanıdım mesela....
@yasakhayalcimcimegfb E efecikim @HAbibte EnHarbiKiz @RUYAbuse
dost dediğin sizin gibi olmalı zateniki gün muhabbet edip üçüncü gün sırtından vurmamalı...!!!
kaç yıldan beri kk da ki en komiğime gidende, şu yarışmaları hiç anlamıyorum bu ne hırs cumhurbaşkanlığı seçimleri için yarışıyolar sankibazı isimler var ki kendini çok fazla kaptırıyo yazık çok komik bi duruma düştüklerinin bi farkına varsalar arkadaş katılıyosun yarışmaya sonrada dilenci gibi oy dileniyosun
burdan yetmezmiş gibi bide watsaptan falan oy istiyosunsonrada işine gelmedimi hiç sorgusuz sualsiz engelliyosun neyin kafasını yaşıyosun koca insan olmuşsun
Bi onceki sayfada icranin gözü ayrilmisKiminnezaman nasil nerde ne icin kim icin kiminle
Yaw hosuna gittiyseYaa melekimmmçok hoşuma gitti kizzz
Ayni sorulari sormusuzKim kime ne zaman.napmis nasil yapmis hangi curretle abowww
İns kuşum arbimOyyy seninn kalbini severimm tatli melekimmbende iyi ki tanidim sizi,hepinizi de cookk seviyorumm inşallah dostlugumuz uzuuuunnn yillarsürer
kendimi kuşum aydın gibi hissettimYaw hosuna gittiysebundan sonra adini kuşum arbi diye desgistiriyom
HahahahKim kime ne zaman.napmis nasil yapmis hangi curretle abowww
Ayni sorulari sormusuz
Aaa nereyeeeBana musaade
NereyeeeBana musaade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?