- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
- 598
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.561
Aynen öyle ebrulim senin durumun nasıl?Amin gülüm inşallah... Tabi bunlar hep vesile, Rabbim ol deyince olacak inşallah... Biz elimizden geleni yapalım da gerisi ALLAH kerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle ebrulim senin durumun nasıl?Amin gülüm inşallah... Tabi bunlar hep vesile, Rabbim ol deyince olacak inşallah... Biz elimizden geleni yapalım da gerisi ALLAH kerim.
Beklemedeyim canım, aşılamanın 5. günü bugün, bakalım hayırlısı olsun. Kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum, yaşadığım düşük beni çok üzdü ama tabi takdırı ilahı nasip değilmiş.Aynen öyle ebrulim senin durumun nasıl?
selamSelaaammm
naber melekimm nasılsınn
Habibtemmmmm bende seni düşünüyordummm nasılsın kuzumm ne var ne yokkMelekimmmmm arbimmmm.nasilsinizzzzz
merhaba,öncelikle eşinize çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip eder inşallah. öncesinde gidin bence çünkü bayramda sadece acil servis doktorları oluyor,poliklinikler kapalı oluyor.gunaydın herkese
size bir sorum olacak kızlar.bizim 21 aydır olmuyor.eşimde varikosel vardı ameliyat oldu degerleri duzeldi bu ayki batım bayrama denk geliyor.eğer bu ay olmazsa dra reglin 3.gunu gideyim diyorum ama bayramda özel hastanelerde drlar olur mu?daha once mi gitsem acaba karar veremedim
eski hormon testlerimde var bilemedim..
Oyyyy canimm.benimmm vallahiii bir kiz bir ben rahatsizdik kendimize yeni geldik sayilirrrrr...aen.ne yaptinHabibtemmmmm bende seni düşünüyordummm nasılsın kuzumm ne var ne yokk
Ben Iyiyimm şükür iş güç uğraşıyorum
Çok geçmiş olsun tatlim yaa bebisin cinsiyeti belli oldu mu HabibtemOyyyy canimm.benimmm vallahiii bir kiz bir ben rahatsizdik kendimize yeni geldik sayilirrrrr...aen.ne yaptin
Yoo habibtem.yaaaaa poposunu donmus uyiyordu keyfine diyecek yoktu anlayacaginÇok geçmiş olsun tatlim yaa bebisin cinsiyeti belli oldu mu Habibtem
Hahahah yeri rahat deseneYoo habibtem.yaaaaa poposunu donmus uyiyordu keyfine diyecek yoktu anlayacagin
Genisss yer saglamisim.kendisine konforlu yaniiiiHahahah yeri rahat desene
Hahahah iyimis vallaGenisss yer saglamisim.kendisine konforlu yaniiii
Aminn canim benimm MELEKiim in de en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallahDarisi.basinaaa arbimmmm isteyen herkeseee insallah