• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aynen öyle ebrulim senin durumun nasıl?:KK200:
Beklemedeyim canım, aşılamanın 5. günü bugün, bakalım hayırlısı olsun. Kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum, yaşadığım düşük beni çok üzdü ama tabi takdırı ilahı nasip değilmiş.

Aşılama yaptıranlar rica etsem anlatabilir mi açıp okuyorum netten ama yaşayan birinden duymaya ihtiyacım var

gunaydın herkese
size bir sorum olacak kızlar.bizim 21 aydır olmuyor.eşimde varikosel vardı ameliyat oldu degerleri duzeldi bu ayki batım bayrama denk geliyor.eğer bu ay olmazsa dra reglin 3.gunu gideyim diyorum ama bayramda özel hastanelerde drlar olur mu?daha once mi gitsem acaba karar veremedim
eski hormon testlerimde var bilemedim..

gunaydın herkese
size bir sorum olacak kızlar.bizim 21 aydır olmuyor.eşimde varikosel vardı ameliyat oldu degerleri duzeldi bu ayki batım bayrama denk geliyor.eğer bu ay olmazsa dra reglin 3.gunu gideyim diyorum ama bayramda özel hastanelerde drlar olur mu?daha once mi gitsem acaba karar veremedim
eski hormon testlerimde var bilemedim..
merhaba,öncelikle eşinize çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip eder inşallah. öncesinde gidin bence çünkü bayramda sadece acil servis doktorları oluyor,poliklinikler kapalı oluyor.

Back