- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.341
Valla şaka değil emire ninni ne soledim sana tüm şarkı hemde seni düşünerek
He önce sadece nakarattan soledim Sonra yigitime özel tam soledim![]()
Canimsin btnem
![KK74 :KK74: :KK74:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk74.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla şaka değil emire ninni ne soledim sana tüm şarkı hemde seni düşünerek
He önce sadece nakarattan soledim Sonra yigitime özel tam soledim![]()
habibteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeHaydi hayirli haberlerle gelirsin canimmm..yumurtalarin ne kadar oldugunu yaz![]()
habibteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
7
![]()
habıbtenın bebegını yenı gördum benNeye sevndin kiz![]()
![]()
epey zaman gırmedım kı hastane surecım oldu moraller bozuldu falan kendımde degıldım bı kaç gundur gırıyorum ve bı baktım habıbtenın takvımı var vee on haftalık yaa masallahhhhDguracak nerdeyse![]()
![]()
Dualarim.seninleeee..stres yapma rahat olTamam hayatım yazarım tabi ki, iğneler bitsin öyle bakıcak doktorum bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim..
Dua et lütfen. . )=
Sagolll habibtemmmm...hayrola neden hastanedeydin..bebisin nasil ?epey zaman gırmedım kı hastane surecım oldu moraller bozuldu falan kendımde degıldım bı kaç gundur gırıyorum ve bı baktım habıbtenın takvımı var vee on haftalık yaa masallahhhh
kasık agrım çok oldu rahmım çekıldı kaldı oyle apar topar dra gıttık ıste ssımdı ıyıyız cnm bız rısklıyız yaaa heran hersey olabılırSagolll habibtemmmm...hayrola neden hastanedeydin..bebisin nasil ?
Habi btem küsme melek anima da yok.cigirana cigiriyosda
Bardak in dibinde kaldı ver dedi verdimdeNe çayı![]()
![]()
Şimdi iğneden geldim canım, sen hangi dozda kullandın?Dualarim.seninleeee..stres yapma rahat ol![]()
DoruuuuuVarya yigitle icranimda da ne ses vaaaa hergün en az iki klip sunuylar
Çok zevkli girmeyen gruba çok şey kaybediy
Sesim cirkin lafını kabul etmiyos
Bise herkesin sesi bul bul geliy![]()
Habi btem küsme melek anima da yok.cigirana cigiriyosda
Bunun için osel cigirma grubuda kurduk.ama şartlar vaaa gruba girmek için önce nakarattan bi şarkı solenecek
Sonra tam solenecek
Bolece gruba girip tüm grup üyelerinin o bülbül sesini dinleyebilecen
Düşün taşın istiyosan gir gruba
![]()
Habibtem.senin seste iy yanik.yanik bi turku cigir bise gir gruba cok eglenceli oluy
Şimdi iğneden geldim canım, sen hangi dozda kullandın?
Yapmıyorum inşallah, başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum..
Cumartesi son iğne.. Pazartesi kontrol..