- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #154.301
yok kız dedikodu yapak didimmnasılsın cnm .. bısey bakmaya geldımmı kotu bısey yok dmııı
ya bana bildirim gelmiyo topikten, bende sessizsiniz sanıyorum
eneemmm seni unuttummmya bana bildirim gelmiyo topikten, bende sessizsiniz sanıyorum
nassın tatlımmm
iyiyim canım, sen nassın?nassın tatlımmm
ya bennde 11 gun kaldı ama goğus ve kasık ağrısından oluyorum.. Sende var mı belirti falniyiyim canım, sen nassın?
kendimi dinlemeye başladım 5 gün kaldı adetime :O
yani belirti varmı diye kendime sorarsam var, ama o fikri kafamdan atarsam yokya bennde 11 gun kaldı ama goğus ve kasık ağrısından oluyorum.. Sende var mı belirti faln
gunlerde geçmk bilmio ki. Benm 3-4 gun kala test yaparımyani belirti varmı diye kendime sorarsam var, ama o fikri kafamdan atarsam yok
vücudum beni kandırıyor zaten aylardır ona inanmıyorum ben
yok yapmam ben tövbeliyim anca 5 gün gecikir öyle yaparım. bıktım tek çizgidengunlerde geçmk bilmio ki. Benm 3-4 gun kala test yaparım
İnşallah canım topiği çok olmuş açalı senin varmı? konuşmadık hiç?
İnşallah canım topiği çok olmuş açalı senin varmı? konuşmadık hiç?
allah bağışlasın canım19 aylik erkek bebem var cnm .
Ya bu topiki pazartesisevmezim die bir arkadasimiz acmisti o hamile kaldi ilgilenemedi snra ilhnaz die bir arkmiza devrettik.oda ilgilenemedi dogumdan snra . Sonrs ben devraldim . Benm kendilindn oldu cok.skur 4 ay içinde hamile kaldim . Ama kopamiyorum bu topikten cok harika dostluklarmz var
yiğit cimcime nirdesinnn
sana lakap buldum ama kızmazsan tabiBurdaym ama pazara cikcam gulum
Canım ben de bugün başladım menegon'a...
Haydi hayirli haberlerle gelirsin canimmm..yumurtalarin ne kadar oldugunu yazCanım ben de bugün başladım menegon'a...
Tamam hayatım yazarım tabi ki, iğneler bitsin öyle bakıcak doktorum bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim..Haydi hayirli haberlerle gelirsin canimmm..yumurtalarin ne kadar oldugunu yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?