Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hatanın neresinden dönsen kardır şekerim sende pkolusun demek kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyosunuz?
pkolu olduğuma emin değilim ki
ilk gittiğimde hormonlar normal çıktı ama pko dedi (adetim düzenli, kilo ve tüylenme sorunum yok)
doktor değiştirdim yumurta takibi yaptı asla ve asla pko yok sende dedi.
dahada gitmedim doktora.
2 yıllık evliyim 8 aydır deniyoruz

canım sende pko yok doktorlar yanılabiliyor bazen. ben pkoluyum adet olamıyorum,yumurtalıklarımda cok sayıda kist var,kilo tüylenme bende de yok ama diğer bütün özelliklerini taşıyorum.
1 yıldan sonra doktorlar sorun olarak görüyor çocuk olmamasını. 2 senelik evlisin 8 aya kadar bir şekilde korunup yumurtalıgı tembelleştirmişsin o yüzden olmuyordur. yumurtalığı hareketlendirecek ilaçlarla düzelir bir sorunun var bana göre. dert etme yani

sensin oo

aslında doğal yolla korunduk hep, ilaç falan almadım, adetim düzenli olunca hemen hamile kalırım sandım.
inofolik kullandım 5 ay yumurtlamaya yardımcı oluyormuş, sonra sıkıldım bıraktım onu, eşimin hormonları normal, varikosel de yok, eylülde sperm testi yaptırcak bakalım. ona göre bi tedavimi ney gerekliyse yapıcaz

hayırlısı olsun canım,yeni başlamışsınız denemeye olur Allahın izniyle. eylülde 4. senemize giriyoruz biz, ellerimiz bomboş kaç yasındasın sen?

hayırlısı olsun canım,yeni başlamışsınız denemeye olur Allahın izniyle. eylülde 4. senemize giriyoruz biz, ellerimiz bomboş kaç yasındasın sen?
ya öylede ben 28, eşim 30 yaşında. yaşlar gidiyor, 2 çocuk istiyoruz o sebeple acelem.
tabi Allah yazdıysa..
sen kaç yaşındasın?

Hoşgeldin esrarengiz.im.

Bu ara gelemiyorum

Teli bile elime alamiyorum

Sen nerdesin unuttun iyce bizi topiki

YASAKIMM UNUTURMUYUM HİÇÇÇ.. İŞ GÜÇ DERKEN İŞİN YOĞUNLUĞU FİLAN İNAN GİREMİYORUM. BUARADA ADETİM 5-6GÜN FİLAN GEÇTİĞİNDE İDRAR TESTİ YAPTIM BİŞİ ÇIKMADI AYIN 13-15 İNDE ADET OLMAM GEREKİYORDU AMA AYIN 24 Ü OLDU TIK YOK.. BİRDAHADA İDRAR TESTİ YAPMAYA CESARET EDEMEDİM BİLİOSUN NELER YAŞADIĞIMI NAPCAM BİLMİORUM AMA CESARETİMİ TOPLARSAM YARIN SAĞLIK OCAĞINA KAN VERMEYE GİDİCEM. GERÇİ KASIKLARIM ÇOK AĞRIO ADET OLCAKMIŞIM GİBİ AMA BİLEMEDİM YAA.. OFF ÇOK KORKUYORUM...YASAKIM ÇOOOOKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…