- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #154.281
hahahahlan benm topikten çıktıgm mı var senden cok sahip çıkıyom nankör
hiiç öyle trip atasım geldi
hatanın neresinden dönsen kardır şekerimhahahah
tripcan
kız ben alığım heralde azcık, hiç görmemişim bu topiği
pkolu olduğuma emin değilim kihatanın neresinden dönsen kardır şekerimsende pkolusun demek kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyosunuz?
canım sende pko yok doktorlar yanılabiliyor bazen. ben pkoluyum adet olamıyorum,yumurtalıklarımda cok sayıda kist var,kilo tüylenme bende de yok ama diğer bütün özelliklerini taşıyorum.pkolu olduğuma emin değilim ki
ilk gittiğimde hormonlar normal çıktı ama pko dedi (adetim düzenli, kilo ve tüylenme sorunum yok)
doktor değiştirdim yumurta takibi yaptı asla ve asla pko yok sende dedi.
dahada gitmedim doktora.
2 yıllık evliyim 8 aydır deniyoruz
sensin oo
aslında doğal yolla korunduk hep, ilaç falan almadım, adetim düzenli olunca hemen hamile kalırım sandım.canım sende pko yok doktorlar yanılabiliyor bazen. ben pkoluyum adet olamıyorum,yumurtalıklarımda cok sayıda kist var,kilo tüylenme bende de yok ama diğer bütün özelliklerini taşıyorum.
1 yıldan sonra doktorlar sorun olarak görüyor çocuk olmamasını. 2 senelik evlisin 8 aya kadar bir şekilde korunup yumurtalıgı tembelleştirmişsin o yüzden olmuyordur. yumurtalığı hareketlendirecek ilaçlarla düzelir bir sorunun var bana göre. dert etme yani
sensin oo
hayırlısı olsun canım,yeni başlamışsınız denemeye olur Allahın izniyle. eylülde 4. senemize giriyoruz biz, ellerimiz bomboşaslında doğal yolla korunduk hep, ilaç falan almadım, adetim düzenli olunca hemen hamile kalırım sandım.
inofolik kullandım 5 ay yumurtlamaya yardımcı oluyormuş, sonra sıkıldım bıraktım onu, eşimin hormonları normal, varikosel de yok, eylülde sperm testi yaptırcak bakalım. ona göre bi tedavimi ney gerekliyse yapıcaz
ya öylede ben 28, eşim 30 yaşında. yaşlar gidiyor, 2 çocuk istiyoruz o sebeple acelem.hayırlısı olsun canım,yeni başlamışsınız denemeye olur Allahın izniyle. eylülde 4. senemize giriyoruz biz, ellerimiz bomboşkaç yasındasın sen?
Bende esimde 27yiz. Aynen bende o yüzden acele ediyorum biraz yaş geldi geçiyor. Arkadaslarimin 2 3 tane var...ya öylede ben 28, eşim 30 yaşında. yaşlar gidiyor, 2 çocuk istiyoruz o sebeple acelem.
tabi Allah yazdıysa..
sen kaç yaşındasın?
Hayir abla. Bugün ayın 23 ü ve hala hasta olmadım. Dün arkadasindan numarasini buldum coxugun. Aradim. Anlattim durumu. Hap ictin sen dedi. İcmesen bile bisey olmazdi icine bosalmadim dedi.Gnydn cnm . Durumlarr ne adt oldun mu
Hoşgeldin esrarengiz.im.
Bu ara gelemiyorum
Teli bile elime alamiyorum
Sen nerdesin unuttun iyce bizi topiki
Hayir abla. Bugün ayın 23 ü ve hala hasta olmadım. Dün arkadasindan numarasini buldum coxugun. Aradim. Anlattim durumu. Hap ictin sen dedi. İcmesen bile bisey olmazdi icine bosalmadim dedi.
Abla korkuyorum. Ya bi sey cikarsaGit bi gebelik.testi al cnm
Abla korkuyorum. Ya bi sey cikarsa
Ya hormonlarla alakali olamaz mi?Ciksa ne fayda.mecbur dogurcan tabi katil.olmak istemiosan
nasılsın cnm .. bısey bakmaya geldımmı kotu bısey yok dmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?