Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aaa gerçekten mii adrem senin düşükler rahim kısaligindan miydi? Başka sorun var miydi,kan pihyilasmasi gibi?

Evet,bu ay cektirecegim de korkuyorum biraz
Ewet cnm kayiplarim hep o korolasi kisaliktan. Korkma cnm biraz aciyo tani ama cok kisa suruyo ben bile dayandiysam

Ay ne bileyim yasakim elimde olmadan korkuyorum korkunun ecele faydasi yok.mecbur cektircez artik sen napiyosun nasılsın
Yok gerçekten korkma güzel harbicanim.bide sen anestezi alacakmissin uyutuldugunu anlamadan uyanıp basliycakmissiniz dersin.ins tıkanıklık ne yoksa kisa surer çekim.bide sen hamile kaldın bence tuplerde sorun cikmiy cak.
Ama çekildi ıcran ondan sonra hamile kaldı.verilen sivi tupleri temizliyor çünkü..çok abartı anlatanlardan etkilenme.herkesin acı eşiği dayanıklılık bir degil. Belki çekim sonrası Biraz lekelenme ve hafif regl sancısı olabilir.

Gün bellimi ne zaman cekilecek

Aaa gerçekten mii adrem senin düşükler rahim kısaligindan miydi? Başka sorun var miydi,kan pihyilasmasi gibi?

Evet,bu ay cektirecegim de korkuyorum biraz
Bak adresi arkadaşta hamile kalma sonrası.ıcran gibi.hadi korkmada güzelce cektir o ay ıy çalışın ins arkasından güzel haberi ver bize.

Insallah öyle olur benim tatli yasakimmm madem tüplerim tıkalı değil doktor neden hsg istedi ki acaba. Insallah bende icranim gibi hemen hamile kalirimmm. Aa biliyo musun habibtem hamile

Adet bitiminden 3-4 gün sonra. Yani 10 gün sonra cekilecek canm

Boş ver çekil sen doktorun emin olmak istiyorum galiba hani tek tuplemi hamile kaldı diye..bence bu senin için bi şans.korkma yigitce çekil gel

Habibtem açılışı yaptı sırasıyla gelin arkadan teyze olalım

Bizimkiler buyudu yeni minnak lar istiyoz mis kokulu

Temem sira melekimdeee,önce ondan haber almak istiyorumm

Insallah bu yıl sırayla güzel haberler vericez hepimiz,inaniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…