- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.981
Uuu beybiiii gözlerim kamastııııbügün seeen için süzlendim zekzi oldum da geldim
yesss beybiii wuhhuuuUuu beybiiii gözlerim kamastıııı
Aaa gerçekten miiyesss beybiii wuhhuuu
rahım fılmı mı cektıreceksın ben ılk gebelıgımı onu cektırdıgım ay kaldım
Ewet cnm kayiplarim hep o korolasi kisaliktan. Korkma cnm biraz aciyo tani ama cok kisa suruyo ben bile dayandiysamAaa gerçekten miiadrem senin düşükler rahim kısaligindan miydi? Başka sorun var miydi,kan pihyilasmasi gibi?
Evet,bu ay cektirecegim de korkuyorum biraz
Ben anesteziyle yaptircam ama yaa o kadar cesaretim yok vallaEwet cnm kayiplarim hep o korolasi kisaliktan. Korkma cnm biraz aciyo tani ama cok kisa suruyo ben bile dayandiysam
Yok gerçekten korkma güzel harbicanim.bide sen anestezi alacakmissin uyutuldugunu anlamadan uyanıp basliycakmissiniz dersin.ins tıkanıklık ne yoksa kisa surer çekim.bide sen hamile kaldın bence tuplerde sorun cikmiy cak.Ay ne bileyim yasakim elimde olmadan korkuyorumkorkunun ecele faydasi yok.mecbur cektircez artik sen napiyosun nasılsın
Bak adresi arkadaşta hamile kalma sonrası.ıcran gibi.hadi korkmada güzelce cektir o ay ıy çalışın ins arkasından güzel haberi ver bize.Aaa gerçekten miiadrem senin düşükler rahim kısaligindan miydi? Başka sorun var miydi,kan pihyilasmasi gibi?
Evet,bu ay cektirecegim de korkuyorum biraz
Yok gerçekten korkma güzel harbicanim.bide sen anestezi alacakmissin uyutuldugunu anlamadan uyanıp basliycakmissiniz dersin.ins tıkanıklık ne yoksa kisa surer çekim.bide sen hamile kaldın bence tuplerde sorun cikmiy cak.
Ama çekildi ıcran ondan sonra hamile kaldı.verilen sivi tupleri temizliyor çünkü..çok abartı anlatanlardan etkilenme.herkesin acı eşiği dayanıklılık bir degil. Belki çekim sonrası Biraz lekelenme ve hafif regl sancısı olabilir.
Gün bellimi ne zaman cekilecek
Insallah guzumm inşallahBak adresi arkadaşta hamile kalma sonrası.ıcran gibi.hadi korkmada güzelce cektir o ay ıy çalışın ins arkasından güzel haberi ver bize.
Uğra ara sıra bizede bdv bdv nere kadarAşk olsun
Hoşbuldum canim
Bdv bataklik gibi yasakim içine cekiyoUğra ara sıra bizede bdv bdv nere kadar
Boş ver çekil sen doktorun emin olmak istiyorum galiba hani tek tuplemi hamile kaldı diye..bence bu senin için bi şans.korkma yigitce çekil gelInsallah öyle olur benim tatli yasakimmmmadem tüplerim tıkalı değil doktor neden hsg istedi ki acaba. Insallah bende icranim gibi hemen hamile kalirimmm. Aa biliyo musun habibtem hamile
Adet bitiminden 3-4 gün sonra. Yani 10 gün sonra cekilecek canm
Uğra ara sıra bizede bdv bdv nere kadar
Ara sıra bakıyomBdv bataklik gibi yasakim içine cekiyo
BilmemmiBdv ilginç konular var
Boş ver çekil sen doktorun emin olmak istiyorum galiba hani tek tuplemi hamile kaldı diye..bence bu senin için bi şans.korkma yigitce çekil gel
Habibtem açılışı yaptı sırasıyla gelin arkadan teyze olalım
Bizimkiler buyudu yeni minnak lar istiyoz mis kokulu
Tatlim naberrBdv ilginç konular var
O zaman hiccc korkma cnm yaaaBen anesteziyle yaptircam ama yaa o kadar cesaretim yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?