- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.921
Ensemle omzumda biraz hissediyorum ama dünkü gibi değil çok şükür. Dün kıvranıyordumKiyamam sana ya gecmedi mi daha
Belki beni görüyordurO degilde benm sipa manyak ya gozu kapali oturmus oynuyorparmaklarini siklatmaya calisiyor ruyasinda ne goruuyrse kesin niloyayi goruyor
Krem surdur tekrar ve uzerine yatarken ince tshirt giyde terleynce soguk almasnEnsemle omzumda biraz hissediyorum ama dünkü gibi değil çok şükür. Dün kıvranıyordum
Belki beni görüyordur
Bu Sıcakta nasıl giyeyim yaKrem surdur tekrar ve uzerine yatarken ince tshirt giyde terleynce soguk almasn
Bu Sıcakta nasıl giyeyim ya
Sabah sürdüremedim ki :) uyanmış Alarmı kapatmış beni uyandırmadan gitmiş. O çıktıktan sonra uyandım. Tam işime yarayacakken hayır yapası tuttu adamın
Beni görmeye Alışık tabi sevinirDoru bugin senin resmini gordu cocuk seviniyordu sapik olacak anasi gbi
EnHarbiKiz i gorunce korktu atti tlfnu hemen
Tamam eşimin atletlerinden birini giyeyim o zaman bol olur hemKiz ince yokmu hic bnde ciplak yattmda fena oluyordm hic yok atlet giyde emsin terini cok ciddiyim
Beni görmeye Alışık tabi sevinirharbinin pozunu bilmediğim için yorum yapamıylam çok mu vahşiydi
Tamam eşimin atletlerinden birini giyeyim o zaman bol olur hem
Atmadı ya inat yapacağı tuttuAsiri atmadi mi sanaatam mi ben
He begenmdi yavrumAtmadı ya inat yapacağı tuttu
Eymen beğenmemiş
Çocuk ağzının tadını biliyor beni beğenmişHe begenmdi yavrum
iyidir cinimsss senden nbr nasil gidiyorNaber cinims :)
Oglunla da senle de konuşmuycam bidahaDoru bugin senin resmini gordu cocuk seviniyordu sapik olacak anasi gbi
EnHarbiKiz i gorunce korktu atti tlfnu hemen
Emin misinOglunla da senle de konuşmuycam bidaha
bilmiyorum kafamda soru işaretleri varDun halletmistik kalbimin tek sarisini sultanı sendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?