- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #153.921
O degilde benm sipa manyak ya gozu kapali oturmus oynuyor
parmaklarini siklatmaya calisiyor ruyasinda ne goruuyrse kesin niloyayi goruyor![KK62 :KK62: :KK62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
![KK62 :KK62: :KK62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
![KK67 :KK67: :KK67:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk67.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK62 :KK62: :KK62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
![KK67 :KK67: :KK67:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk67.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ensemle omzumda biraz hissediyorum ama dünkü gibi değil çok şükür. Dün kıvranıyordumKiyamam sana ya gecmedi mi daha![]()
Belki beni görüyordurO degilde benm sipa manyak ya gozu kapali oturmus oynuyorparmaklarini siklatmaya calisiyor ruyasinda ne goruuyrse kesin niloyayi goruyor
![]()
Krem surdur tekrar ve uzerine yatarken ince tshirt giyde terleynce soguk almasnEnsemle omzumda biraz hissediyorum ama dünkü gibi değil çok şükür. Dün kıvranıyordum![]()
Belki beni görüyordur![]()
Bu Sıcakta nasıl giyeyim yaKrem surdur tekrar ve uzerine yatarken ince tshirt giyde terleynce soguk almasn
Bu Sıcakta nasıl giyeyim ya
Sabah sürdüremedim ki :) uyanmış Alarmı kapatmış beni uyandırmadan gitmiş. O çıktıktan sonra uyandım. Tam işime yarayacakken hayır yapası tuttu adamın![]()
Beni görmeye Alışık tabi sevinirDoru bugin senin resmini gordu cocuk seviniyordu sapik olacak anasi gbi
EnHarbiKiz i gorunce korktu
atti tlfnu hemen
![]()
Tamam eşimin atletlerinden birini giyeyim o zaman bol olur hemKiz ince yokmu hic bnde ciplak yattmda fena oluyordm hic yok atlet giyde emsin terini cok ciddiyim
Beni görmeye Alışık tabi sevinirharbinin pozunu bilmediğim için yorum yapamıylam çok mu vahşiydi
![]()
Tamam eşimin atletlerinden birini giyeyim o zaman bol olur hem![]()
Atmadı ya inat yapacağı tuttuAsiri atmadi mi sanaatam mi ben
![]()
He begenmdi yavrumAtmadı ya inat yapacağı tuttu
Eymen beğenmemiş![]()
Çocuk ağzının tadını biliyor beni beğenmişHe begenmdi yavrum![]()
iyidir cinimsss senden nbr nasil gidiyorNaber cinims :)
Oglunla da senle de konuşmuycam bidahaDoru bugin senin resmini gordu cocuk seviniyordu sapik olacak anasi gbi
EnHarbiKiz i gorunce korktu
atti tlfnu hemen
![]()
Emin misinOglunla da senle de konuşmuycam bidaha![]()
bilmiyorum kafamda soru işaretleri varDun halletmistik kalbimin tek sarisini sultanı sendin![]()